Blødende hjerte plante oplysninger

May 10

Blødende hjerte plante er en flerårig plante, der kommer fra Japan. Vokser bedst i køligt klima med masser af skygge, vil blødende hjerte kræve lidt pleje når det er etableret.

Funktioner

Blødende hjerte er bedst kendt for den blomst, den producerer, som ligner et hjerte. Der er et stykke, som dangles under hjertet, der ligner en dråbe blod.

Størrelse

Blødende hjerte vokser almindeligvis fra 2 fødder til 3 fod høj med en lignende spredning. Blomsterne betragtes som små, måling ca. 1 tomme over og varierer i farve fra lyserød til rød.

Vækstbetingelser

Blødende hjerte er startet fra et frø, og etablerede planter skal transplanteres til frugtbar jord. Plante nye planter i skyggen og give dem rigelig vand, passe på ikke for at kingsize dem.

Fortsatte pleje

Når løvet dør tilbage, kan det se temmelig sjusket, så prune tilbage din blødende hjerte til jorden når vækstsæsonen er slut. Efter flere år, vil disse planter blive overfyldt; Når det sker, grave dem op og adskille dem.

Fare

Alle dele af blødende hjerte betragtes som giftige ved indtagelse, så søge øjeblikkelig lægehjælp, hvis du har mistanke om indtagelse.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com