Hvordan at slippe af med brun Marmorated stank Bugs

May 11

Hvordan at slippe af med brun Marmorated stank Bugs

Brun marmorated stank bugs er brunlig bugs, der er formet som en spade og varierer i udseende fra andre stank bugs med hvidt bånd omkring deres antenner og maven. De har tendens til at fest i haver og kan komme ind i boligen. De forlader også en lugt, og det er derfor de kaldes stank bugs. Hvis du træder på dem, vil de efterlade en stank bag der vil vare i flere timer. Det er meget svært at slippe af med de brune marmorated stank bugs, men det er muligt.

Instruktioner

•Spray syntetisk pyrethroid, men kun spray udenfor. Brun marmorated stank bugs har tendens til at angribe i haver og træer. Spray haven og træer med et syntetisk pyrethroid på ugebasis hele efteråret.

•Cork op af vinduer og døre til dit hus. Stinke bugs få inde i hjemmet, hvis der er revner og små åbninger. Corking disse beliggende på kanten af døre og Vinduer vil reducere de brune marmorated stank bugs ind i hjemmet.

•Udskift vindue skærme, der har huller i dem. Stinke bugs kan indtaste hjem gennem opdelt skærme eller dem, der har tårer eller huller i dem.

•Vacuum den brune marmorated stank bugs. Hvis de tilfældigvis til at få ind i dit hjem, så Støvsug dem og kaste vakuum pose straks efter, da deres lugt vil blive hængende og lugte op dit hjem, hvis du ikke gør.

•Sæt vand i en sprayflaske. Bland to dråber opvaskemiddel i vand og ryst det. Spray det på stank bugs du ser i haven eller uden for dit hjem. Opvaskesæbe vil tørre op, stank bugs og forhindre dem i at bevæge sig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com