Løvfældende Azalea sorter

May 11

Azalea hører til familien hede, en gruppe af omkring 3.500 plantearter, der normalt vil gør godt i sur jord. Løvfældende Azalea, som pinxter blomst azalea, er hjemmehørende i Nordamerika, mens typer såsom det kongelige azalea ikke. Med udenlandsk oprindelse eller en type vokser i naturen i forskellige dele af Nordamerika, er Azalea, der kaster deres blade hvert år til rådighed for mange af de amerikanske landbrugsministerium (USDA) plante hårdførhed zoner.

USDA zone 3 og 4

Hjemmehørende i det sydlige dele af Quebec, og meget af det østlige USA steg shell azalea (Rhododendron prinophyllum) vokser til mellem 4-8 fod høj i USDA zone 3 og 4. Tilpasset til koldt vejr, genererer steg shell azalea pink blomster i April eller maj, ofte før bladene opstår. Gyldne lys er en anden kolde hårdføre azalea busk, udviklet som en hybrid på University of Minnesota, ifølge Missouri botanisk have. Gule blomster i maj er højdepunktet i denne 3 - 6-fods azalea, der trives i skyggen.

USDA Zone 5 og 6

Pinxter blomst azalea (Rhododendron periclymenoides) vokser i krat, Sump kanter og højlandet websteder fra midten af New England syd til Georgia og vestpå til de fleste af Midtvesten. Det er en multi dobbeltskaft busk modning mellem 4 til 6 fod høj og udvikler lyse grønt løv, der forvandler kedelige gul i efteråret. Passende til USDA zone 5 og 6, pinxter blomst azalea producerer lyserøde blomster i maj. Zone 5 og 6 er store spillesteder for flammen azalea (Rhododendron calendulaceum), siden denne løvfældende busk gør dårligt i varme klimaer. Blomsterne er nuancer af rød, gul og orange, mens bladene skifter fra grøn til gul og rød på denne art, som når 15 fødder i højde.

USDA Zone 7

De fleste royal Azalea (Rhododendron schlipenbachii) er fra 5 til 7 fod høje, men nogle af disse japanske og koreanske halvø buske nå 15 fødder i højde. Egnet til USDA zone 7, royal Azalea har en afrundet form, med sin efterår blade helt prangende, når den bliver rød, orange og gule farver. Blomster blomstre i midten af maj og er lys pink. Florida, Alabama, Georgia og Mississippi er hjemsøgt af Florida azalea (Rhododendron austrinum). Bedst dyrkes i halvskygge, generere Florida Azalea blomster, der varierer fra peach til gul til rødlig-orange nuance.

USDA Zone 8 og 9

Mountain azalea (Rhododendron canescens) er en hjemmehørende plantearter, som vokser fra south Carolina til Florida og vest til Texas. Det fungerer godt i den varme og fugtighed af USDA zoner 8 og 9, stigende til 15 fødder i dels skyggefulde steder, såsom langs fundamentet eller i skov haver. Poukhanense (Rhododendron yedoense) er en koreansk azalea, der vokser 6 feet tall men breder sig ud så meget som 15 fod. Busk producerer rose-lilla blomstrer i April og maj, arbejde godt alene som en plante til at fremhæve et skyggefuldt område.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com