Typer af korte græsplanter

May 11

Korte græsplanter tjener en række formål enten i det naturlige miljø eller menneskeskabte ones. Græsser kan inddeles i en række forskellige måder baseret på deres oprindelse, habitat eller brug. Generelt, en kort græs er defineret som en, der når en højde på 10 inches, afhængigt af tilgængeligheden af vand og næringsstoffer ressourcer.

Historie

Nogle korte græsplanter såsom side havre grama er forbundet med prairie økosystemer. Mindre end 5 procent af indfødte prairie forbliver i USA.

Funktion

Græsplæner består af en række korte græsplanter som Kentucky bluegrass og krybende Svingel og bruges i talrige landskabspleje projekter.

Identifikation

Kort græsplanter kan klassificeres af, når de vises, med cool sæson græsser spirende i de køligere måneder, forår og varme sæson græsser nye slutningen af foråret til forsommeren.

Potentielle

Nogle sorter af korte græsser såsom Svingel er ikke-hjemmehørende, ofte invasive arter at konkurrerer med hjemmehørende arter for ressourcer.

Betydning

Mange typer af korte græsplanter giver erosionskontrol på grund af deres klump voksende mønster, hvor rødderne forankre i jorden på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com