Propan Tank regler

May 12

Propan har mange anvendelsesmuligheder både kommercielt og i hjemmet. Fordi det kan blive konverteret fra en gas til en væske til opbevaring og transport, er det nemt at holde en tank fuld af propan lige der på din ejendom. Derfra transport underjordiske rørledninger propangas til det nøjagtige punkt i de hjem, hvor det er nødvendigt. Propangas er ugiftige og har ingen lugt, men er brandfarlige, så der er nogle regler, der skal følges, når du installerer en tank.

Gas linje Installation

Du skal få en byggetilladelse til at installere de underjordiske linjer, der løber fra propan tank til dit hjem. Dette giver mulighed for lokal bygning department til at kontrollere, at du har bygget linjerne korrekt, så der ikke vil være en gas lækage. Departementet bygning vil også tilføje tegninger af din metrolinjer til dens records, således at der er et komplet kort over alle utility linjer kører under jorden. Disse oplysninger bruges til at rådgive entreprenører af deres placering, så linjerne ikke afskæres ved et uheld, når der er byggeri i området.

Propan Tank Installation

Den lokale bygning eller brandvæsen skal også gennemgå din propan tank før udstedelse af en tilladelse til installationen. Dette kræver generelt, at du indsender en række tegninger viser placeringen af tanken og enhver gældende sikkerhedsfunktioner såsom barrikader, hegn eller advarselstegn. Når tilladelsen er godkendt, vil brandvæsnet tilføje placeringen af din propan tank til sine kort. I tilfælde af en brand på din ejendom, kan brandmænd advares om, at der er en brandfarlig propan tank på webstedet. Installere en propan tank uden tilladelse kan være meget dyrt, hvis du bliver fanget. Ud over en bøde, kan du nødt til at udgrave propan tank for at tillade den lokale inspektør til at undersøge det. Hvis det viser sig for at være substandard, skal du muligvis fjerne eller flytte hele tank og gas linje.

Afstand regler

Propan tanke skal være installeret en vis afstand væk fra brændbare materialer eller bygninger. Check din lokale regler at finde ud af specifikke afstand regler i dit område. Kravet om minimum afstand er normalt 10 fødder for mindre propan kampvogne og 25 fødder for større tanke. Hvor denne størrelse cutoff falder afhænger af dit bopælsland. Nogle stater se noget over tusind gallon som en stor tank, mens andre placerer cutoff på 2.000 gallons. Der kan også være regler for afstand omkring kampvognens sikkerhedsventil, især for tanke med ventil på toppen. Plads over tanken skal holdes klart til at muliggøre udtømning fra ventilen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com