Foråret rengøring tjekliste

May 13

Foråret rengøring tjekliste

Forårsrengøring indebærer en dybere mængden af rengøring end folk give deres hjem på en daglig, ugentlig eller månedlig basis. På grund af den utrolige mængde af detaljer, der går sammen med forårsrengøring, det er ofte er en klog idé at opbevare en liste over tingene, du har gjort og der stadig endnu skal gøres. Bruge en liste, der beskriver behovene i hvert værelse separat. Når du har opgaverne organiseret, bliver rengøring nemmere og mere effektiv.

Køkken

Med en støvning klud, rense snavs og støv fra toppen af skabene, dørkarme, fodpaneler, stole, borde og vindueskarme. Bruge en vakuum til at rense ud af spoler af køleskab og komfur Gat. Være sikker på at vaske ud inde og uden for mikrobølgeovnen, skraldespand og køleskabet. Også fjerne enhver forkælet eller forældet fødevarer. Vask vinduer og de lamper. Rens eventuelle små apparater såsom brødristere og dåseåbnere. Fjern elementer fra kabinetter og erstat skrinlægge foring, hvis nødvendigt. Aftørre gryder, pander og skåle samt indersiden af kabinettet før returnere varerne. Fjerne alle boxed og dåse varer fra hylderne og smide væk noget, der er forældet.

Soveværelser

Indledningsvis afstøvning sokler, dørkarme, vindueskarme, lampeskærme og enhver figurer eller smykker sidder omkring. Vakuum madras og box fjedre. Vende og dreje madrassen. Vakuum og ren under sengen. Shampoo tæpperne. Clean out skabene og slippe af med noget tøj der ikke passer, eller som du ikke længere bære. Organisere dit skab af stil eller sæson af tøj. Vask af gardiner og vinduerne. Vask arkene.

Stue

Taske for at fjerne elementer, der ikke hører hjemme i stuen. Støv dørkarme, fodpaneler, hylder, tabeller og elektronik. Træk møbler og vakuum eller moppe gulv nedenunder dem. Vakuum under og mellem puder. Vaske vinduer. Vask af gardiner og blinds. Du kan også ønsker at ændre ud gardiner og bruge tyndere, forår-designet gardiner.

Badeværelse

Grundigt rene badekar, brusere, toilet og dræn. Fjerne og rengøre brusebad gardin. Rens skuffer og skabe. Støv sokler, vindueskarme og dørkarme. Vaske vinduer. Rens alle toiletter. Vask badekar tæpper. MOP gulvet og rengør spejlene.

Office

Smide væk eller makulere gamle papirer. Organisere papirer du holder. Støv sokler, vindueskarme, dørkarme, skrivebord, lamper og billeder. Aftørre computer og telefon. Organisere din computersoftware og check for konvolutter og øvrige kontorartikler behov.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com