Hvordan man kan måle Windows for træ persienner

May 13

Hvordan man kan måle Windows for træ persienner

Du kan montere træ persienner på enten indersiden eller ydersiden af en vinduesramme; mount type du vælger afhænger af vinduet. Dyb, forsænket windows ser renere samlede, når blinds er monteret inde i rammen. Lavvandede windows, på den anden side har lidt frihøjde inde i rammen for blinds, så udenfor mounts blive nødvendigt. I begge tilfælde er tage korrekte målinger kritisk at købe persienner, der vil passe ordentligt.

Instruktioner

Inde i Mount

•Measure bredden af vinduet på den indvendige side af vinduesrammen. Tage målinger i 3 separate steder; i toppen, midten og i bunden. Bruge en stige til at få målingen på toppen af vinduet, hvis det er nødvendigt. Sørg for at Hold målebåndet lige; Det bør være vandret til vindueskarmen.

•Skriv ned den mindste af de tre målinger til den nærmeste ottende af en tomme. Ikke gør nogen fradrag fra på akkordlønnede producenterne vil automatisk gøre det på brugerdefinerede ordrer til at tillade beslag rum og plads til at hæve og sænke blinds.

•Measure højden af vinduet på den indvendige side af vinduesrammen. Tage målinger i tre separate steder; til venstre, midterste og højre.

•Skriv ned den største af de tre målinger til den nærmeste ottende af en tomme. Producenten vil ikke foretage tilpasningerne til din højdemålene.

•Kontrollér sikker vinduets målinger arbejde i overensstemmelse med kravene clearance af din valgte blinds. Afhængigt af den træ tremme bredde, der er minimum vindue dybde krav til fuldt flush inde mounts. Check med blind fremstilleren før placere en brugerdefineret rækkefølge.

Udenfor Mount

•Measure bredden af vinduet fra ydersiden af venstre side af rammen på ydersiden af højre side af rammen. Fradrage en fjerdedel tomme fra på akkordlønnede runde alt til den nærmeste ottende af en tomme. Nedskrive antallet. Fabrikanten vil ikke foretage nogen justeringer.

•Measure højden af vinduet på den indvendige side af vinduesrammen. Bruge en stige, hvis det er nødvendigt.

•Kontrollér producenten for at finde ud af, hvor meget plads til at tilføje til at passe de blinds, du har valgt. Der er et minimum af flad plads, der kræves for en udenfor mount; Hvis den rude indramme ikke har tilstrækkelig plads, skal du montere blinds over rammen. De flad plads og beslag højde minimumskrav variere af blind tremme størrelse; du vil tilføje 3 til 6 inches til din højde måling, idet der afrundes til den nærmeste ottende af en tomme. Nedskrive det endelige antal.

Tips & advarsler

  • Måle rude snarere end nogen eksisterende blinds du erstatter.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com