Øko venlige Pool rengøring

May 13

Øko venlige Pool rengøring

Klor anvendes til behandling af swimmingpools holder vandet rent men ikke er miljøvenlige, bemærker Green Living idéer på sin hjemmeside. Hvis du ønsker at holde din pool rene i en "grøn" måde, skal du bruge et kemikalie-fri metode.

Funktioner

En miljøvenlig måde at rense en pool er ved at ansætte et system, der bruger kobber ionisering og flydende oxidation til at desinficere bassinvandet. Disse systemer dræbe alger, bakterier og vira uden benytter hvilken som helst kemikalier, ifølge producenten, ECOsmarte. En anden mulighed er at have en naturlig pool installeret, der holder vandet rent med vandplanter.

Fordele

Eco-venlige pool rengøring metoder eliminere behovet for at bruge giftige kemikalier, som kan forurene jorden vandforsyninger. Derudover tager skridt såsom genbrug pool vand når en swimmingpool professionelt renset kan gemme op til 30.000 gallon vand om året, ifølge Green Living idéer.

Advarsel

Salt systemer er almindeligt anvendt som et alternativ til klor, men salt i et sådant system er forvandlet til klor. Mens mængden af klor der produceres i en salt system er mindre end i et traditionelt klor-baseret system, sundhedsrisici af klor stadig findes ved brug af et salt system til pool rengøring, advarer Green Living idéer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com