Sådan bruges mynte til at frastøde mus

May 13

Sådan bruges mynte til at frastøde mus

Holde mus fra invaderer et hus kan være en skræmmende opgave for nogle boligejere. Mens nogle sommerhuse har tendens til ikke at tiltrække mus, andre--især ældre huse--har tendens til at være "mus magneter." Frastødende mus kan være en hård udfordring, delvis, fordi de metoder, der bruges til at slippe af mus kan forårsage mere skade end gavn. Gift, for eksempel, kan være meget effektivt dræber mus, men det kan ikke stoppe flere mus fra ind i dit hjem, og elskede kæledyr og børn kunne spise giften og lider alvorlige konsekvenser. Hertil kommer, når en forgiftet mus går ind i et hus vægge, loft eller kælder og dør, kan den deraf følgende lugt være en meget forstyrrende oplevelse. Fælder kan være effektive, men støjende og uhygiejnisk. Hvad enten de er traditionelle eller human, du nødt til at tømme dem, og mange mennesker har fobier om mus. Mynte er en traditionel mus frastødende; Lær at bruge mynte til at frastøde mus og få nogle nye indblik i en ældgammel problem.

Instruktioner

Sådan bruges mynte til at frastøde mus

•Plant mynte planter omkring fundamentet for dit hjem. Dette vil bidrage til at frastøde mus og holde dem fra at indtaste dit hjem i første omgang. Mynte er en temmelig invasive plante, og vokser hurtigt. Ukrudt omhyggeligt for at forhindre mynte fra invaderende din græsplæne, hvis det ønskes.

•Sprinkle mynteblade i områder mus har tendens til at hyppigt, såsom på bagsiden af skabene i ryggen af skabe, kældre og mørke hjørner. Mynte vil frastøde musene. Exchange frisk mynte blade til gamle ofte.

•Mix peppermint sæbe i din rengøring blander og moppe spande. Peppermint sæbe hjælper med at holde mus væk. Mærker som Dr. Bronners kan være meget effektiv. Brug små mængder når gulvvask og større mængder til vask badeværelser og køkkener. Vask skabene, sokler og andre mus-udsatte områder ofte.

•Kombiner vand og pebermynte ekstrakt (fundet i Bilka) og sted i en sprayflaske. Spray blandingen i skabene, garager, kældre og omkredsen af værelser. Spray ydersiden af dit hjem, uanset hvor mynte ikke vokser yderligere afskrække mus.

•Kontrollér pebermynte te breve. Føje pebermynte te til breve og placere dem i skuffer i hele dit hjem. Føje pebermynte te poser til kasser fulde af bøger og papirer, at modvirke mus fra tygge disse elementer.

Tips & advarsler

  • Sørg for, at enhver vand eller rengøringsmiddel med pebermynte i det har tørret grundigt før du tillader børn og kæledyr på en berørt overflade.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com