Pleje & beskæring for dværg kornel træer

May 13

Pleje & beskæring for dværg kornel træer

Mange sorter af blomstrende kornel (Cornus florida) er avlet til at dværg størrelse, men kulturel praksis er de samme for små og store dogwoods. Verdens fascination af denne yndefulde, forår til sommer blomstrende træ har endda ført til gråd ornamentale sorter. Hvor blomstrer engang var en standard lyserød eller hvid, nu er der uendelige variationer i rød, scarlet og lilla. University of Tennessee anbefaler plantning dværg kornel i let skygge og fugtig, veldrænet jord for optimal vækst. Dværg dogwoods kan også dyrkes i fuld sol, forudsat at jorden ikke er kronisk tør.

Placering og plantning

Vælg en placering til plantning dværg kornel hvor det vil få masser af dappled lys. Fordi kornel forekommer naturligt som en understory plante i skoven miljøer, gavner det fra ly af andre træer. Baggrund af hemlock eller white pine vil lade masser af lys gennem, samtidig give dogwoods beskyttelse mod stærk blæst og barske vejr. Plante dværg kornel i fugtig, rige jord, og sørg for du ikke plante for dybt. Roden kronen (hvor stammen møder jorden) bør være 1 til 2 inches over linjen jord ved plantning for at give mulighed for afregning.

Bioklip og befrugtende

Tænk igen på skovbunden hvor dogwoods naturligvis vokse. Det er mulched af døde blade, som isolerer mens sætte næringsstoffer tilbage i jorden. Brug dækningsmateriale, som er komposteret eller økologisk, såsom komposteret græs udklip, fyrrenåle og træflis. Sprede barkflis i en 3-fod ring, 2 til 3 inches dyb, seks inches fra stammen af dværg dogwoods. Lad ikke barkflis kontakte stammen, eller det vil forårsage rot. Rake ud barkflis årligt, og Udskift det for at give løbende jordbundens temperaturregulering og ukrudt bekæmpelse. Hvis du muld korrekt, vil du ikke nødt til at befrugte dværg dogwoods på alle.

Beskæring

Når der oprettet, dværg dogwoods har brug for lidt at ingen beskæring til at forblive raske. Beskære væk døde eller storm beskadiget grene, tager hele grene tilbage til stammen i stedet klipning gren ender. Indstille shear vingerne på en 45-graders vinkel, og skære ned og væk fra stammen, forlader en halv-tomme stub, der vil dræne fugt i stedet for at indsamle det og forårsager rot. Beskæring kan være udført på ethvert tidspunkt af året, men sent efterår til tidligt forår er bedst, fordi insekter og svampe er mindre aktive og mindre tilbøjelige til at inficere beskæring sår.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com