Hvordan du opretter et kvarter nyhedsbrev

May 14

Et nyhedsbrev er godt for de fleste typer af kvarterer: dem med boligejernes foreninger, der konstant har nyheder eller ændring af vedtægter eller dem med en række huse, der skal have oplysninger formidles hurtigt i en kort tid. Kvarteret nyhedsbreve kan hjælpe naboer at kende hinanden bedre, underholde og sprede generelle oplysninger. Hvis en person er at skabe nyhedsbrevet, det kunne tage flere dage eller uger at fuldføre og levere nyhedsbrevet, men jo flere mennesker at hjælpe ud, den kortere stykke tid det vil tage for at få nyhedsbreve til husejere. De fleste nogen med nogen form for computer savvy-ness kan oprette en simpel kvarter nyhedsbrev.

Instruktioner

Planlægning af nyhedsbrev

•Plan grundlæggende. Du ønsker at give nyhedsbrevet et navn, beslutte, hvor ofte det vil blive formidlet og hvordan det vil blive leveret (sendt eller trykt og leveret til postkasser), hvor mange nyhedsbreve vil blive sendt ud til naboer, hvad program eller programmer, du vil bruge til at oprette nyhedsbrevet og bestemme, hvem vil være ansvarlig for skrivning eller indsamle oplysninger i nyhedsbrev , design af nyhedsbrevet, udskrive nyhedsbrevet og levere nyhedsbrevet. Oprette en e-mail-adresse og fastlægge et telefonnummer og/eller -fysiske adresse naboer kan kontakte i forhold til nyhedsbrevet.

•Decide hvad der vil gå i nyhedsbrevet. Lav en liste over hvad nyhedsbrevene skal have i det og nogle andre funktioner, du vil medtage; Diskuter mulige emner på en boligejernes sammenslutning møder med andre personer eller blot spørge dine naboer. Elementer der skal indgå i nyhedsbrevet kan indeholde city/county lov ændringer, kvarteret styrelsesvedtægten/pagter ændringer, en kalender for kvarteret eller lokale sammenkomster/møder, kontaktoplysninger for beboerne at forelægge oplysninger om fremtidige nyhedsbreve, kvarteret nyheder som fødsler og nye naboer og andre funktioner som opskrifter, steder af interesse, bestrider (i.e. yard Månedens bedste holiday dekorationer) og billeder.

•Indstil formatet. Du og de andre beslutningstagere skal bestemme papirstørrelse, antallet af sider, du vil nyhedsbrevet for at blive, hvis det vil være farve eller sort / hvid, hvis det vil have billeder eller blot ord og hvad tidslinjen vil den dække.

•Gather oplysninger. Det første kvarter nyhedsbrev kan simpelthen være fyldt med det meste generelle oplysninger om hvor fremtidige elementer kan gå og hvordan beboerne kan sende informative elementer. Du kan indsamle oplysninger om de første og fremtidige problemer ved at tale med dine naboer eller lokale embedsmænd, læse oplysninger online eller i officielle dokumenter eller har naboer indsende oplysninger via e-mail, telefon, mail eller personligt.

•Etablere layout. Hvis du har én eller flere sider, vil du finde ud af, hvor de oplysninger, du indsamler vil blive placeret på side(r). Placer vigtigere nyheder øverst på papiret eller på forsiden af nyhedsbrevet, mens mindre vigtige oplysninger vil blive placeret nederst på siden eller i nærheden af bagsiden af nyhedsbrevet, så mange enkeltpersoner kan ikke læse hele nyhedsbrevet eller måske ønsker at bestemme, hvad de skal læse først, hvis de kun har en vis mængde tid til at læse den.

Oprettelse af nyhedsbrevet

•Opret en skabelon. Bruger uanset udgivelse eller tekstbehandling computersoftware du beslutter at bruge til at oprette nyhedsbrevet, bruge en standardskabelon, nyhedsbrev eller oprette din egen. Placer nyhedsbrev navn, kontakt oplysninger og andre data eller grafik, du planlægger at have i hvert nyhedsbrev; også oprette pladsholdere for sektioner du planlægger at have i hvert nummer. Opret en farve og design ordningen og ensartet brev størrelser og skrifttyper for. Ændre skabelonen i fremtiden hvis du har brug for, så længe du gemme det som din skabelon. Hver gang du har et nyt problem, vil at have en skabelon klar til at gå spare dig for en masse tid.

•Start fylder nyhedsbrevet. Når du har åbnet eller oprettet din skabelon, begynde at skrive eller indsætte de oplysninger, du indsamlede tidligere i filen. tilføje overskrifter, grafik, billeder, information kasser og andre data efter behov. Du kan også finde det lettere efter det første spørgsmål simpelthen placere oplysninger i nyhedsbrevsfilen, som du modtager den, i stedet for at fylde op nyhedsbrev plads på én gang. Du skal muligvis ændre størrelsen på skrifttypen eller brev eller oprette Spring til andre sider for at få alle de oplysninger til at passe.

•Review nyhedsbrev. Når du tror, du er færdig med nyhedsbrevet, efterlade det alene for et par timer eller en dag, hvis du har tid, og kommer tilbage til det at læse over det. Hvis du har nogen fejl eller lade noget. Har en nabo eller andre interessenter læse over det før du afleverer det ud, også.

Få nyhedsbrevet

•Forbered dokument skal leveres. Hvis du er uddele papirkopier til nabolaget beboere, printe kopierne på din computer eller har et lokalt kopicenter gøre kopierne, afhængigt af hvor stort og kompliceret dit nyhedsbrev er, og hvor mange eksemplarer du har brug for. Hvis du e-mail den ud, Kontroller, at dokumentet er en PDF, .rtf-fil eller i et andet format, som de fleste læsere vil være i stand til at læse nyhedsbrevet.

•Deliver nyhedsbreve til naboer. Email dokument, hånd levere eller mail ud i nyhedsbreve til dine naboer. Hvis du er hånd levere nyhedsbrevene, kan du drive eller cykel rundt i nabolaget til at levere nyhedsbrevene eller har flere beboere tage et par eksemplarer af walking hindusamfundet at levere, afhængigt af hvor stort dit nabolag er.

Respektive til naboer som du levere nyhedsbreve til at få deres udtalelser fra nyhedsbrevet og samle oplysninger og ideer til fremtidige problemer; de kan også tilbyde deres hjælp.

Tips & advarsler

  • Naboer eller lokale virksomheder også måske ønsker at placere enkle annoncer i nyhedsbrevet for at rejse penge til omkostninger til udskrivning eller neighborhood events eller behov.
  • Børn er også en god leveringsmetode — give dem et par nyhedsbreve til at levere på deres cykler, eller når de går til deres venners hjem.
  • Når fysisk levering af nyhedsbreve, Sørg for, at du personligt aflevere din nabo en kopi eller forlade en på ydersiden af postkassen eller dør, ikke at bryde nogen mail manipulation eller indtrængen love. Sørg også for du ikke leverer dem for tidligt om morgenen eller sent om natten.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com