Sådan Stop Blue Jays fra at angribe en kat

May 14

Blue jays er et af mange typer af fugle, som kan være en plage i et boligkvarter. Disse fugle er i stand til at plage katte, hunde og mennesker ubønhørligt af gør truende lyde uafladelig ved høj lydstyrke, samt dive-bombing og hakke på mennesker og husdyr i deres egen værfter, hver gang nogen skridt foden ud af døren. En fugl, der opfører sig denne måde næsten altid har en rede i nærheden og (temmelig begejstret) beskytter sin unge. Efter baby fugle forlader reden, vil problemet sandsynligvis løse sig selv. I mellemtiden kan du prøve disse tricks:

Instruktioner

•Indstil placering i gården hvor fuglen er mest tilbøjelige til at chikanere kat. Prøve at lokalisere placeringen af reden ved at observere hvor fuglen kommer fra og går til efter hver angreb.

•Tag enhver fugl foderautomater fra din værftet, eller hænge dem i områder, der er så langt væk som muligt fra hvor din kat har tendens til at hænge ud.

•Sæt en plastik ugle mellem reden og typiske placeringen af angrebene på katten. Plast uglen vil synes at være et rovdyr, som fuglen gerne vil undgå.

Hæng din skinnende, flagrende objekter i samme område som uglen. Du skal måske hænge disse objekter i en omkreds omkring et område for katten, forsøger at gøre en stødpudezone mellem fuglen og katten. De skinnende objekter vil fange sollys og afspejler det på en uforudsigelig måde, hvilket gør det vanskeligt for fuglen til at afgøre, om objektet er en potentiel trussel; fuglene vil derfor, undgå dem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com