Sådan Care for en læbestift Palm

May 15

Sådan Care for en læbestift Palm

Læbestift palm er en slående stueplante. Den lyse røde stilk og flagrende palmeblade gør træet iøjnefaldende. Stilken kan også komme i gule og dybe nuancer af orange. Læbestift palm er også kendt som forsegling wax palm, og kan nå op til 20 fod i højden. Læbestift palm vokser langsomt og er ikke hårdfør. Det gør en god indendørs stueplante, selv om det kræver mere pleje at trives end andre palm sorter.

Instruktioner

•Plant læbestift palm i lerede jord, eller oprette din egen ved at blande en del sphagnum med en del generelle formål pottemuld og en del grove sand. Holde håndfladen i en pot, der kommer med afløbshuller, og der er tre gange bredden af rodklumpen.

•Fertilize læbestift palm en gang om måneden med en flydende tropisk plante kommercielle gødning tilgængelige på din lokale Planteskole eller havearbejde center. Brug ikke regelmæssig gødning. Du kan også bruge en langsom-releasing granuleret gødning. Hvis du går denne rute, skal du tilføje gødningen til jorden i foråret.

•Kapacitet læbestift palm med lunkent vand. Holde jorden konstant fugtigt at røre ved en dybde på 3 inches. Læbestift palm er en indfødt plante af asiatiske sumpe, og det vil ikke tåle udtørring. Når du vand, hæld vandet ned i jorden, indtil det kommer ud af drænhuller i puljen. Lad det sidde i 20 minutter før du tomt magasin under puljen.

•Hold potteplante i lys, men ud af direkte sollys. Det tåler halvskygge, men fuld sol kan tørre det ud. Holde planten i en konstant varmt miljø af omkring 75 grader F. Aldrig lade planten opleve temperaturer under 40 grader F.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com