Hvordan at tilføje fint Sand til vand baseret akryl maling på dæk

May 15

Hvordan at tilføje fint Sand til vand baseret akryl maling på dæk

Sand tilføjer trækkraft til din dæk maling samt skjuler små mangler i deck overflade. Sand tekstur er en forsøgt og sand metode anvendes i road maling, tennisbaner og andre kommercielle applikationer til forbedret fod, på grund af sin naturlige styrke og holdbarhed under flere vejrforhold. Det kan også absorbere olie, så stænk fra din cookout ikke vil forårsage fedtet smarte steder på dine dæk. Brug kun høj kvalitet, rene kvartssand i din maling, da det vil øge din maling egenskaber i stedet for faldende dens farve og levetid.

Instruktioner

•Pour din vandbaseret dæk maling ind i en stor blanding balje, at holde styr på hvor mange gallons du bruger. Start med mere maling end den dækning, der er anført på dåsen, da sandet vil reducere din maling dækning. Du vil sandsynligvis også har brug for to frakker af maling til en selv tekstur, så planlægningssikkerhed.

•Stir maling godt at blande farver, hvis du har brugt mere end en kan, som farvetone partier varierer.

•Measure en kop af sand pr. gallon af maling og hæld det i den blanding badekar langsomt, omrøring som du går så det ikke slå sig ned på bunden, hvilket gør senere blanding mere vanskeligt.

•Fortsæt hælde sand og omrøring, indtil du har en selv tekstur på 1 kop af sand pr 1 gallon af maling.

•Test din maling på en lille, diskret område af dine dæk. Tilføje en anden frakke til din testområdet, når først er tørt.

•Mix i en anden 1/2 kop sand pr. maling gallon hvis du ønsker en tungere tekstur, derefter teste maling igen med to friske frakker i en anden lille plet. Fortsæt med at tilføje 1/2 kop ad gangen, indtil du når din ønskede tekstur.

Tips & advarsler

  • Bruge akryl maling specielt formuleret til dæk for at få de bedste resultater. Disse malinger indeholder tilsætningsstoffer, at hjælper dem med at holde op til vejret og mund trafik fælles for dæk.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com