Ioniseret vand systemer: Ulemper & farer

May 15

Ioniseret vand systemer: Ulemper & farer

I de seneste år har en række virksomheder begyndt markedsføring "vand ionizers" online. Disse virksomheder hævder deres produkter kan producere ren alkalisk vand, der kan hjælpe med at forhindre sygdom. Sådanne påstande, dog er udokumenterede af videnskabelige beviser og give lidt mening i lyset af de kendte love kemi og fysik. Flere vigtigste ulemper vedrører købe en vand ionizer.

Pågældende funktion

Molekyler af vand kan tage afstand til at danne en hydroxid-ion (OH-) og en h +-ion (H3O +). H + ioner og hydroxid ioner, men kan reagere på form vandmolekyler i en modsatgående reaktion. Den modsatte reaktion er meget hurtigere, og så ligevægten, kraftigt favoriserer reaktanter og kun en lille brøkdel af vandmolekyler i rent vand er adskilt. En syrlig løsning indeholder mere h + ioner end hydroxid ioner, mens en basisk opløsning indeholder flere hydroxid end h + ioner. Rent vand kan ikke være basiske eller sure; Derudover kan ikke elektrolyse ændre pH i rent vand. Derfor er det yderst usandsynligt, at vand ionisering maskiner kan gøre, hvad deres producenter hævder.

Effekt på sundhed

Selvom vand ionizers kunne producere "ren alkaline vand" som påstået, er det ekstremt usandsynligt, denne "ren alkaline vand" ville have nogen effekt på sundhed. PH i blodet er tæt reguleret på omkring 7,4 og alkalisk vand ville ikke have nogen effekt på pH i blodet, eller ville det være ønskeligt at ændre pH i blodet.

Muligt Harms

Én måde at opnå elektrolyse af vand og lave vand mere basisk ville være at tilføje salt. Den reaktion, der finder sted på de to elektroder, når strømmen er anvendt producerer hydrogengas, natriumhydroxid og hypochlorsyrling. Denne blanding kan reagere for at producere natriumhypochlorit, hvilket er det samme stof fundet i de fleste vaskeri blegemiddel. En vand ionizer opererer på denne måde kunne være farligt, fordi drikke fortyndet natriumhypochlorit (også kendt som blegemiddel) ikke er godt for dit helbred.

Udgift

Mange vand ionizers er meget dyre. De er dyre i lyset af det faktum, at enhederne er usandsynligt, at fungere som påstået fordi udtrykket "ren alkaline vand" ikke giver mening baseret på aktuelle forståelse af kemi og fysik.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com