Hvorfor bruge hav svampe i vinduespudsning?

May 16

Naturlige hav svampe har mange fordele i at bruge dem. Folk normalt bruge hav svampe til badning fordi de er bløde. De er nyttige og gavnlige i husholdningernes rengøring, også. Folk bruger typisk, syntetiske svampe til rengøring. Naturlige hav svampe har egenskaber, der kan gøre brug af en dem et bedre valg.

Historie

Hav svampe har en lang historie, startende i oldtidens Grækenland. Middelhavet var den primære kilde til svampe indtil 1800-tallet, da en stor svamp levering blev opdaget i Florida. Fiskeri åbnet og voksede med efterspørgslen efter naturlige svampe. Fra dette, sektoren boomede, og Florida blev den vigtigste kilde til svampe.

Hvor havet svampe kommer fra

Halvfems procent af verdens hav svampe er høstet fra udenfor Tarpon Springs i Florida Golf-området. Svampe kommer også fra Australien og Middelhavet. De høstes ved hjælp af et sædskifte metode. Det betyder, at landmænd høst fra forskellige områder, således at et område ikke er udslettet. Når svampe er høstet, venstre en lille del af bunden, således at de er i stand til regrow.

Fordele i rengøring

Rengøring med hav svampe har mange fordele. Naturlige hav svampe er mere absorberende end syntetiske duftstoffer. De kan holde mere vand og betragtes mere holdbare. De holder også meget længere, fordi de er mindre udsat for slid. Visse typer af hav svampe kan sidste år hvis renset og plejes ordentligt. De også indeholder naturlige enzymer, der afskrækker væksten af mug og bakterier.

Typer

Der findes flere typer af hav svampe, men de to, der betragtes som bedste til husholdningsbrug rengøring er gul og sea uld svampe. Begge typer findes i forskellige størrelser til at dække de nødvendige areal. Begge typer af svampe kan vare op til 10 år med ordentlig pleje. De er også allergivenlige og toksin gratis.

Miljøet

Hav svampe er bedre for miljøet, som er en anden fordel i at bruge dem. De er en vedvarende ressource. De er mere miljøvenlig, fordi de ikke indeholder kemikalier, såsom Triclosan, at syntetiske svampe gør. Triclosan er registreret som et pesticid med Environmental Protection Agency. Derudover fordi syntetisk svampe ikke vare så længe, er de hele tiden smides væk. Ved hjælp af en havet svamp reducerer affald, fordi det kan vare meget længere.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com