Forskellige buske med blade

May 16

Forskellige buske med blade

Buske med usædvanlige eller enestående løv er et aktiv i mange landskaber. Forskellige størrelser af buske tilføje interesse i vanskelige områder såsom skyggefulde steder eller små rum. Løv buske kan anvendes til form, tekstur og farve i haven. Forskellige størrelser supplere følgesvend plantning.

Aucuba Japonica

Aucuba er en opretstående, mounding busk, der trives på skyggefulde områder. Det er stedsegrønne og er vokset til blade, som dens blomstre er ubetydelig. Gule til hvide plamager vises på bladene, med farveintensiteten relateret til mængden af skygge hvor busken er beliggende. Et websted med for meget sol kan oprette blade scorch. Fugtig, veldrænet jord er nødvendige for optimal sundhed og ydeevne af Aucuba.

Berberis-Berberis

Også kendt som Berberis buske eller japanske Berberis, disse buske er tolerante over for bykørsel. Lille, attraktive blomster vises i foråret. Mens lemmer kan beskæres, vises denne busk mere elegante i naturlig form. Attraktive, magnetisek grenene har torne, gør Berberis en ideel barriere plante. Den busk rød til lilla, tætte løv slående, når meget af landskabet er nøgne. Ideel til masserne og hække eller som et enkelt eksemplar, Berberis vokser bedst i en del Sol og en del skygge.

Euyonymous Alatus

Viser en slående Vis af røde blade i efteråret, er den brændende busk eller vinget Benved brugt i grænser, masserne eller som et eksemplar i solrige til skygge områder i haven. Stængler har en usædvanlig form, tilføje vinteren interesse, når bladene er faldet. Desværre, denne Busk er blevet fundet for at sprede invasivt. Mindre invasiv sorter er tilgængelige, men tilbyder ikke den brændende røde effekt af Euyonymous alatus.

Nandina Domestica

En anden mulighed for grænsen Busk er Nandina domestica, også kendt som himmelske bambus. Også udstiller strålende røde blade, er det en vedligeholdelsesfri skønhed med vinter bær. Fugle og dyreliv er ligeglad for bær, så de generelt forbliver i overflod til ferie udsmykning indendørs. Når der oprettet, er Nandina tørke tolerant. Lemmer, som kaldes stokke, kan beskæres på forskellige højder for en opretstående eller buskede display. For en mere strålende og kompakt visning, skal du vælge sorten kendt som ildkraft.

Rhaphiolepsis Indica

Indiske Hawthorne er ofte dyrkes for sine voksagtig stedsegrønt løv og sorte bær. Det kan erstattes af Azalea i det sydlige zoner, tilbyder hvid og pastel blomstrer i foråret. Let at behage i landskabet, Hawthornes kan nå tre til fire fødder i højde, med en lidt større udbredelse. De er mellemstore avlere, og kan være fordelt tæt sammen for at danne en privatlivets fred hedge. Modellen vil blomstre i en fuld - eller del-søn placering.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com