Fakta & Tips om utætte i kældre

May 16

Selvom vand er en rigelig naturlig ressource, kræves betydelige ressourcer til at behandle og distribuere vand, som kan gøre det en bekostelig nytte. Ifølge US Environmental Protection Agency (EPA), er over 1 billion gallon tabt i amerikanske hjem hvert år på grund af utætheder, som udgør hundredvis af millioner af dollars af spildt vand. Tegn på vand utætheder vises ofte i kældre.

Inspicér for lækager regelmæssigt

VVS-systemer af boliger med kældre er normalt placeret i kælderen, som betyder kældre vil indeholde omfattende rør, varmt vandvarmere og andre plumping inventar. Undersøge din kælder rør til overflade lækager og tegn på skader på en regelmæssig basis, såsom en gang om måneden eller hver sæson. Ekstreme ændringer i temperatur kan understrege rør og forårsage lækager, inspicere rørene efter kolde vintre, især i boliger som ferie sommerhuse og hytter, du må ikke holde fuldt opvarmet året rundt.

Kontrollere din vandforbrug

Selvom du ikke observere eventuelle lækager i synlige rør, kan der stadig være utætheder i din kælder eller andre steder i dit hjem. EPA anbefaler, at du tjekker din vandmåler for en to-timers periode hvor ingen vand bliver brugt; Hvis måleren går op, er det sandsynligvis et tegn på en lækage. EPA hedder også, at gennemsnitligt hjem for en familie på fire ikke skal bruge mere end 12.000 gallon vand om måneden i de koldere vintermåneder.

Adresse lækager så hurtigt som muligt

Jo længere du lade en kælder lækage gå ukontrolleret, jo større omkostninger. Ikke blot vil du skulle betale for det spildte vand, men vand kan være meget skadeligt for vægge, gulve og andre dele af et hjem. Alvorlig vandskade kan medføre i reparationer, der ender koster tusindvis af dollars; du er bedre tjent med at absorbere omkostningerne ved at ansætte en blikkenslager straks end risiko skader til dit hjem.

Kigge efter kører toiletter

En kørende toilet kan være en bekostelig kilde af spildt vand. Toiletter, som du ikke kan bruge og vedligeholde regelmæssigt, som dem gemt væk i kældre, kan køre uden din viden. Ifølge EPA, hvis du lægger et par dråber frugtfarve i dit toilet tank og farve vises i skålen inden for 15 minutter, er dit toilet en lækage. (Skylle efter testen til at slippe af med levnedsmiddelfarvestof.) Ansætte en blikkenslager til at fastsætte nogen kører toiletter eller erstatte dem med nyere og mere effektive modeller.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com