Hvordan kan jeg gøre penge reparation sprinkleranlæg?

May 17

Hvordan kan jeg gøre penge reparation sprinkleranlæg?

Sprinkler-system repair er et felt, der er forbeholdt professionelle blikkenslagere. At få et job, reparere sprinkleranlæg, afhænger af de regler og bestemmelser i dit område. Værftet-sprinkler systemer kan repareres af landskabspleje virksomheder, men brand-sprinkler systemer skal være installeret af certificerede fagfolk og repareret med det samme. Så tag bevidst skridt, hvis du ønsker at gøre penge reparation sprinkleranlæg.

Instruktioner

•Become lærling gennem en lokal blikkenslagere union. Fagforeningerne har relationer med virksomheder og lærlinge modtage on-the-job træning i løbet af en betalt læretid, fire til fem år ifølge Bureau of Labor Statistics.

Både den amerikanske brand Sprinkler Association og brand sprinklere Landsforeningen arbejder med fagforeninger, der tilbyde lærepladser, efter arbejdskraft bureau, som anslår den median timeløn for blikkenslagere, pipefitters og steamfitters på $21.94 i 2008. Lærlinge typisk tjene 50 procent mindre end mere-erfaring arbejdstagere, ifølge Præsidiet. Den amerikanske brand Sprinkler Association hjemmeside har en søgbar database af dens lokale afdelinger, så finde ud af, hvis gruppen har et kapitel nær dig.

Check med andre VVS fagforeninger for lærlingeuddannelse muligheder der fokuserer på græsplæne sprinklere.

•Åbn din egen virksomhed efter du får korrekt certificering og licenser. Du behøver ikke at gå igennem en VVS læretid til at tjene penge reparation sprinkleranlæg. Partner med en landskabsarkitektoniske virksomhed brug for en vagt-sprinkler reparere specialist eller et byggefirma har behov for en certificeret brand-sprinkler installatør.

•Find klienter gennem annoncering til at vokse din virksomhed. Efterspørgslen efter sprinkler reparation svinger og du ikke kan få job, hvis man ikke ved hvordan man finder du. Placere annoncer i Lokalaviser, gratis classifieds på Internet, hjemmet og haven magasiner eller publikationer, der specifikt behandler i sprinklere og sprinklersystemer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com