Hvordan at reparere revner på en i-jorden Gunite Pool

May 17

En i-jorden gunite pool er en beton-baserede pool, der også indeholder et lag af gips, at rederierne indersiden af pool vægge og gulv. Lejlighedsvis forskydninger i jorden pool kan forårsage stress frakturer og revner i puljens overflade. Disse revner kan repareres, umiddelbart før den utæt vand kan præsentere en langsigtet strukturelle problem for hele puljen. For at reparere revner, men skal din pool være tømt.

Instruktioner

•Udtøm pool, ved hjælp af filteret dedikeret afløbssystemet. Inspicere poolen på dette tidspunkt for andre hårfine revner i den struktur, som kan repareres, mens poolen er drænet.

•Klippe knæk med en vinkelsliber så. Skære mindst 1/2 halv tomme ned i revnen og forlænge varigheden af knæk med 1 tomme på begge sider. Dette vil rense revnen og udjævne overfladen før patching.

•Fyld knæk om halvvejs med silikone caulk. Fyld resten af revnen med gips patch, anvender den med en spartel. Du skal blande gips patch efter produktets instruktioner. Nogle gips patches kommer allerede blandet.

•Jævn ud overfladen med en murske. Gøre det så selv som muligt med den eksisterende gips. Hvis gips vil blive udsat for flere timer, før vandet når højden af reparation, dække det med et fugtigt håndklæde at forhindre revner.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com