Hvordan du ændrer glas i en brudt vinduesrude

May 17

Hvordan du ændrer glas i en brudt vinduesrude

Hvis du har den gamle type af windows med separate stykker af glas i hver rude, kan du skifte ud den knuste rude. Med en lille DIY erfaring, kan du erstatte et glas i en af disse ruder dig selv og spare udgifterne til en reparatør. Alt du behøver er din udskiftning glas, som er tilgængelig på de fleste isenkræmmere eller glas butikker, og et par forsyninger og værktøjer, og du er klar til at gå på arbejde. Denne teknik virker kun for træramme windows. Moderne plastic indrammet energieffektive Vinduer skal være professionelt udført.

Instruktioner

•Tag på de kraftige handsker til at forhindre ulykker. Brug nålen næse tænger til at fjerne alle skårene af glasskår stadig i rammen. Hvis du har brug at bryde glas, Sørg for at tape op på området med et par stykker af malertape på forhånd, så glasset ikke flyve.

•Fjern alle gamle kit eller ruder sammensatte med en spartel. Du kan blødgøre det med mineralske spiritus, hvis nødvendigt. Fjerne alle punkterne, ruder. Sand rammen og eventuelle prikker af kit stadig tilbage med en mellemlang sandkorn sandpapir. Linje indersiden af rammen med en tynd perle af nye kit. Bruge en spartel til at klappe det ned på plads.

•Sæt vinduesglas omhyggeligt på plads. Placer ruder point hver 5" omkring rammen af glas, at tage sig til at have to punkter tæt sammen i nærheden af hvert hjørne. Tryk dem på plads med en spartel. Sætte en anden tynd perle af kit rundt i glasset og tryk på plads. Ren overskud af glas og lad det tørre godt. Tørretider varierer, så læse instruktionerne for at være sikker.

Tips & advarsler

  • Sørg for at tørre alle faser rigtig godt før du går til næste trin for at beskytte finish.
  • Tape nogen glas, at du skal bryde for at gøre det sikrere og lettere at samle op.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com