Hvordan at dyrke andemad i et akvarium

May 17

Hvordan at dyrke andemad i et akvarium

Damme defineret som "beskidte" eller "scummy" som regel har en masse af andemad i dem. Denne plante, lavet af lille blad-leder kronblade, der holder sammen, kan dække en dam med et lag op til en tomme tyk. Det giver skygge til nogle fisk og en kilde til næringsstoffer til andre. Dyrke det i dit akvarium med den forkerte fisk og du kan finde det spist før du kan dyrke det at en bæredygtig volumen.

Instruktioner

•Fyld en 20-gallon eller større akvarium op til tre inches fra toppen. Du kan bruge et mindre akvarium, men andemad kan vokse for hurtigt at holde under kontrol.

•Træffe en eller flere typer af lunker fisk, såsom en oscar, til akvariet. Disse fisk gerne leve under andemad og producerer kemikalier anlægget leve af, som kuldioxid og ammoniak.

•Indstil akvariet et sted, hvor det får masser af sollys. Hvis det ikke kan komme sollys hele dagen, sikre det får sollys mindst halvdelen af tiden.

Forpakket andemad fra din lokale pet opmagasinere. En associeret kan hjælpe dig med at pakke og transportere det.

•Sæt andemad i akvariet vand. Det vil bo på overfladen. Lad det vokse, indtil det dækker to tredjedele af tanken og er tynd nok, at du stadig kan se fiskene svømme nedenunder. Brug et net til at fjerne nogle af andemad, hvis den vokser alt for tyk. Overvåge dagligt. Andemad vokser hurtigt.

Tips & advarsler

  • Læg ikke koi, guldfisk eller karpe ind i tanken. De vil spise alle andemad. Hvis du flytter andemad til en dam, holde ænderne væk. De vil også spise alle af anlægget.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com