Typer af indvendige balustre

May 8

Typer af indvendige balustre

Hvis du ejer en trappe, har du balustre i dit hus. En baluster er stangen, hjælper med at støtte din trappe gelænder, og disse stænger spænder fra enkle designs til dekorative. Når en af disse stænger pause, skal du udskifte det, men du skal også vide, hvilken type, du har brug for når du går til din lokale hjem forbedring butik. Der er generelt fire typer af indvendige balustre.

Traditionelle

Funktionerne slidbane - eller traditionelle-orienterede balustre i bunden kvadrater, der er altid den samme længde som alle de andre stænger. Firkanterne er faktisk mere rektangulære og yde støtte i bunden af stangen. Disse stænger også følge den trappe visuel linje, hvilket betyder, at det viser sammen med trappe og trin opad som trappe bevæger sig opad, at skabe en næsten helt vandret linje mellem de to stænger placeret på samme trin. Den traditionelle-orienterede baluster er normalt mere jævnt fordelt end de andre typer af balustre. Denne type af baluster spidser også normalt i nærheden af den øverste stang så at det ser ud som det er aftagende fra bund til top svarer til en nål. Dette er en træ baluster.

Jernbane

Med jernbane-orienterede baluster er de nederste pladser forskellige størrelser. Dybest set, kan du tegne en diagonal linje mellem bunden kvadrater. Generelt, stænger placeret på det nederste trin har lange pladser i bunden, og disse pladser bliver gradvist mindre, som du flytter op ad trappen. Jernbane stænger har pladser på både toppen og bunden og et dekorativt indslag enten direkte i midten af stangen. Eller det kan have to dekorative sektioner, en nær bunden af den øverste firkant og en nær toppen af den nederste firkant. Dette er en træ baluster.

Jern

I modsætning til træ rækværker, kan jern rækværker indslag forskellige designs i hele deres længde. Da jern er stærkere, kan den støtte din Håndliste, selvom det er tynd. De mest almindelige typer af jern rækværker er enten runde eller boble. De runde stænger har normalt en runde diameter med en dekorativ funktion enten nær midten eller toppen eller bunden. Boble stænger har lidt rund buler i hele længden af det og en dekorativ funktion normalt nær midten.

Custom

Du kan også oprette dine egne brugerdefinerede rækværker i både jern og træ. Dette tillader dig at tilføje dine egne selvudfoldelse til arbejdet og pifte op din trappe. For eksempel kan du bruge en solidt stykke af træ i stedet for stænger og skabe mønstre i træet. Det giver lige så meget støtte som stænger, bortset fra at det er mere interessant end de traditionelle metoder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com