Sådan Sand træmøbler med våde sandpapir

May 17

Slibning mellem lag af lak med våde sandpapir giver dine møbler projekt en glat, glas som færdig. Våd sandpapir kan bruges med enten vand eller olie som smøremiddel. Våd slibning kan ske mellem lag af lak eller fernis, eller som en teknik til oliering træmøbler og kabinetter.

Instruktioner

Sådan Sand træmøbler med våde sandpapir

•Våd slibning raw eller bare træ er en fejltagelse, fordi det rejser kornet og faktisk gør træet mere ru. Våd slibning er gjort mellem lag af lak eller fernis på fine træbearbejdning projekter som møbler. Den sands ud for mindste træfibre og urenheder i finish og sikrer den følgende coat finish vil overholde godt.

•Brug 400 grus våde sandpapir til slibning mellem lagene. Dyppe den i vand og sand møbler med korn af træ. Den våde sandpapir vil bo bøjelig og i overensstemmelse med kurver og konturer af træ. Holde re befugtning som sandpapir tørrer med brug. Når det føles meget glat til din hånd, lad det tørre. Der vil være en mælkehvid tåge af hvid-ish slibning støv, som skal fjernes, før den følgende lag af lak eller lak er anvendt. Dette fjernes bedst med en ren, fnugfri gratis støv klud. Tørretumbler ark også arbejde meget godt for at fjerne de fineste partikler af støv, slibning.

•Applicer dansk eller Tung oil finish til ufærdige møbler for en handrubbed look, der modstår pletter og ridser. Anvende olie finish rigeligt, og forsigtigt sand det langs kornet af træ med 400 eller 600 sandkorn våde sandpapir. Dette vil skabe en tynd pasta, som faktisk forsegler træets årer og beskytter træet. Tørre det af særdeles grundigt en gang alle træet er mættet og lad det tørre. Det er vigtigt at fjerne hver bit af overskydende fra træet. Tørre indtil din klud kommer ud ren.

•Applying flere frakker olie finish til træ møbler skaber en dyb, fyldig finish. Føler træ - det skal føles tørre at røre. Det normalt tager omkring 12 timer men afhænger af temperatur og fugtighed i området. Uanset hvor mange lag du gøre, skal slutpuds gnides med meget fine 600 sandkorn sandpapir, da dette vil give den mest skinnende og glat finish.

•Finish fine trim og træ kabinetter samt møbler ved hjælp af ovenstående teknikker til en meget glat look.

Tips & advarsler

  • Anvende en frakke af pasta voks til møbler, der er blevet færdig med olie til ekstra vaskbarhed, selv om dette ikke er et nødvendigt skridt.
  • Bortskaffe olie gennemblødt sandpapir i en lille spand med vand, som det kan spontant forbrænde hvis kastet ind med regelmæssige papirkurven.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com