Sådan installeres en Downspout bøjle

May 18

Sådan installeres en Downspout bøjle

Nedløbsrør Tilslut til dine tagrender gennem albuer. Selv om denne forbindelse er normalt sikker, bør downspout også fast tillægger væggen. Downspout bøjler eller stropper, holde downspout fra svajende side til side samt bidrage til at støtte den. Fremgangsmåden til installation af downspout bøjler afhænger af bøjle du vælger. Skjulte bøjler montere bag downspout mens traditionelle bøjle stropper montere over forsiden af downspout.

Instruktioner

Skjult bøjle

•Hold downspout niveau mod væggen. Placer et mærke på væggen i venstre side af downspout seks inches fra toppen. Gør en anden mærke på væggen i venstre side af downspout seks inches fra bunden. Tilføje en tredje mark jævnt mellem de to første.

•Indstil en trappestige ved siden af downspout. Fjern skruerne sikring downspout til albuen, der er knyttet til tagrenden ved hjælp af en møtrik driver eller topnøgle. Sænk forsigtigt downspout til jorden.

•Sæt, en af de skjulte downspout bøjler på væggen i det øverste mærke. Skjulte bøjler er svarende til remmen bøjler, bortset fra de montere bag downspout. Juster venstre side af bøjle med mark nær toppen af væggen. Markere den monteringshul, der er i midten af beslag på væggen ved hjælp af en blyant. Kontroller, at den venstre side af bøjlen er linet op med det mærke, du foretaget i trin ét, så downspout vil passe inde i bøjlen.

•Gentag processen med mærkning bøjlen monteringshuller for de resterende to mærker du gjorde langs downspout. Bore pilot huller på montering mærker ved hjælp af et borehoved, der er mindre i diameter end monteringsskruer. Hvis væggen er mursten, bore huller med en murværk smule samme størrelse som de konkrete monteringsskruer.

•Sæt den skjult bøjle mod væggen, foring op monteringshul med pilot hul. Fastgør med de passende skruer og et topnøgle. Hvis montering i mursten, skal du bruge en socket smule på Boremaskinen drive de konkrete skruer til mursten. Påfør en lille mængde af silikone caulk over skrue hovedet ved hjælp af en fugepistol for at forhindre vand fra siver bag skruen.

•Anbring downspout mellem alle tre skjulte bøjler og i rendestenen albue. Vedhæfte downspout til tagrende albuen med de fastholde skruer. Drive egen boring skruer gennem enderne af bøjler og ind i siden af downspout ved hjælp af lidt stikket på Boremaskinen.

Downspout strop strop

•Sæt en downspout rem bøjle på tværs af forsiden af downspout seks inches fra toppen. Markere monteringshullerne med en blyant. Flytte rem bøjle seks inches fra bunden af downspout og markere monteringshullerne. Placere remmen bøjle halvvejs mellem de første to varemærker og marker hullerne til center rem bøjle.

•Drill pilot huller på dine mærker ved hjælp af et borehoved mindre end monteringsskruer, hvis forbindelse til vinyl sidespor eller træ. Brug en murværk smule samme diameter som den konkrete skrue hvis tilslutning til en mur.

•Sæt den øverste rem bøjle over downspout, line up monteringshullerne og sikre bøjle til væggen med passende skruer. Gentag proceduren for de andre to bøjler. Tætning hoveder af monteringsskruer med silikone caulk.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com