Hvordan arbejder toiletter når Toilet Tank munder ud af sig selv?

May 18

Hvordan arbejder toiletter når Toilet Tank munder ud af sig selv?

Når dit toilet er i orden ordentligt, åbner en gummiprop kaldes Stopgarnet når du skylle, tillader vand at tømme fra tanken, og derefter reseats så tanken kan genopfylde. Hvis din tank tømmes af sig selv, der kan være noget galt med Stopgarnet eller din tank kan være løs eller revnet. Lyden af toilet ventil cykler og slukkes eller kører nonstop normalt advarer dig til problemet.

Toilet stopgarn

Når du skylle, løfter en kæde tilknyttet håndtaget en gummiprop kaldes stopgarn ud af sifon røret i bunden af tanken, hvor det sidder. Stopgarnet har en afrundet undersiden, så det passer ind i røret, og det har to gummi ører, der krog på udfylde ventil. Det forbliver op så længe vand der flyder ud af tanken og falder tilbage på plads, når tanken er tom. Som tanken refills, skubber vægten af vandet på Stopgarnet at forsegle det.

Misadjusted kæde

Hvis kæden tilslutning Stopgarnet til toilet håndtag er for kort, kan det forhindre stopgarn fra falder helt ned og gøre en sæl. Undertiden kæden kroge omkring udfylde ventil eller bliver hængt op på flyderen. I begge tilfælde vil holde dræning tanken, indtil du ordne det. Løsne kæden fra forhindringer. For at forlænge det, blot løsne det fra håndtaget, lad stopgarn falder, og tilslutte den tilbage, så kæden er et par links længere. Gør det ikke for lang, eller Stopgarnet løfte ikke når du skub håndtag.

Slidte stopgarn

Gummi stopgarn tendens til at bære med alderen, og når man gør, det gør en forsegling og vandet siver ud af tanken. Hvis du ikke kan fortælle, hvis Stopgarnet er slidt, sætte farvestof i tank og hold øje med farven i skål til at ændre. Udskiftning af en slidt stopgarn er et relativt nemt job, og stopgarn er billig, så du ikke behøver at lade den rende fortsætte. Sluk for vandet, skylle toilettet, løsne stopgarn ørerne fra udfylde ventil og afbryde kæden. Krog den ny sig at udfylde ventil, forbinde kæden og tænde for vandet.

Utæt Tank

Mere alvorlige end et stopgarn problem er en revnet tank eller løse forbindelser mellem tanken og skålen, der tillader vand at spilde på gulvet. Du vil sædvanligvis opdage vandet indsamle på gulvet bag toilettet men ikke altid. Vandet kan dryppe langs ydersiden af toilettet, sive under toilet og blød i undergulvet, skaber alvorlige problemer, hvis du ikke stoppe lækagen. Sikre tank forbindelser ved at stramme skruer inde i tanken med en lang slot skruetrækker. Hvis tanken er revnet, bliver du nødt til at erstatte den.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com