Hvordan til at trimme en indendørs banan træ

May 18

Hvordan til at trimme en indendørs banan træ

Da banan træer er tropisk, de kan tåle ikke kulde godt og vil dø under udvidede fryser. Af denne grund dyrker mange gartnere i USA deres træer i Potter placeret indendørs. Selv om indendørs potteplanter bananer ikke producerer så meget frugt, som disse udendørs, kan de trives i mange år. En vigtig del af banan træ pleje trimning tilbage de døde dele regelmæssigt så det nye grøn vækst kan erstatte dem. Fjernelse af døde plantedele sender vand og jord mineraler til de andre dele og øger væksten.

Instruktioner

•Look i bunden af indendørs banan træ hvor det tappes fra den potning jord og finde en eller to af de stærkeste centrale stilke. Beskære off alle andre stilke på overfladen af jorden ved hjælp af Beskæresave eller hånd grensakse. Dette giver planten et træ form og producerer bedre udbytte.

•Look på bladene, der stå grøn og skinnende. Find en som er gulfarvning eller har brune eller tørre områder, hvilket indikere væv er døde. Spore blade tilbage til hvor de tillægger stilken og skær dem ved hjælp af håndsakse. Berørte ikke skadede de vigtigste centrale stilke, som du afbrød de døde blade.

•Overvåg de én eller to centrale stilke efter frugt udvikling. Når frugten modnes, vælge det da stokken dør efter frugtproduktion. Når en stilk begynder at gul, spore det tilbage til linjen jord og skære det flush ved hjælp af en beskæring sav. Nye grønne stilke emerge fra rodsystem kontinuerligt at erstatte dem, der dør.

•Look i bunden af anlægget, hvor mindre grønne stilke emerge fra og vælge det stærkeste, at erstatte de døde tilbage. Beskære off alle andre skyder igen med håndsakse, så du kun har én eller to centrale stilke resterende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com