Hvad slags Caulk overholder bedst til plast?

May 19

Hvad slags Caulk overholder bedst til plast?

Det er vigtigt at vide, hvilke materialer fungerer bedst til, hvilke job, når du starter hjem forbedring eller andre DIY projekter. Ved hjælp af den rigtige slags caulk for din plast vil bestemme levetid, sikkerhed og udseende af sæl. Vælg krypteringstypen caulk baseret på betingelser segl vil være under, såsom udsættelse for fugt, lys og varme, og om seal vil være synlige eller skjult.

Silikone

Silikone caulk tørrer hurtigt og er en top valg for at skabe en forsegling mellem plastoverflader. Silikone holder op, når de udsættes for vand eller høj fugtighed og er en god isolering. Men silikone caulk males ikke, og silikone kan tiltrække snavs, hvis de anvendes på en eksponerede overflade. Silikone er også en af de dyrere caulk muligheder.

Silikone-polyurethan blanding

En silikone-polyurethan blanding giver fleksibilitet i silikone med levetiden og styrken af polyurethan. Polyurethan på egen hånd vil i sidste ende erodere plast, men når det blandes med silikone, vil i høj grad øge levetid og holdbarhed af sæl.

Akryl Latex

Akryl latex caulk er bedst for mange hjem reparationer og er sikkert at bruge på plastik. Når hærdet, kan latex akryl caulk vare så længe som 15 år. Det kan bruges inden for høj fugtighed, VVS-installationer, og er kendt for sin fleksibilitet. Latex akryl caulk kan også males med latex-baseret maling.

Syntetisk gummi

Syntetisk gummi caulk kan bruges til at slutte sig til næsten enhver to overflader. Syntetisk gummi tåler stor trække og stretching og genvinder sin form godt. Syntetisk gummi caulk kan males med vandbaseret maling. Ulempen ved denne caulk er, at det er brandfarligt, indtil det hærder fuldstændigt og formindskes betydeligt efter hærdning. Syntetisk gummi caulks kan indeholde høje niveauer af flygtige organiske forbindelser (VOC), så de bør kun anvendes i udendørs applikationer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com