Hvad er en VVS Doppsko?

May 19

Hvad er en VVS Doppsko?

En VVS Doppsko er en type af cap udbredt i rør og armatur leddene til at oprette en stram kompression montering. Disse specielle stik kan forhindre gas og vand utætheder når installeret korrekt. Du kan faktisk erstatte disse dupsko i dit hus VVS system selv, med et par fælles værktøjer, hvis du ved hvordan man vælger og installere den rigtige cap for din specifikke reparation job.

Doppsko typer

Du kan finde dupsko i forskellige størrelser og fremstillet af forskellige materialer til brug på vand, gas og andre systemer, der kræver en forseglet joint. En Doppsko kan komme i universelt eller specifikke størrelser. Dupsko lavet af gummi, plast, nylon, messing eller kobber er almindelige i VVS-systemer, husholdningsbrug inventar og endda sportsudstyr.

At vælge den rigtige Doppsko

Når du vælger Doppsko for din reparation job, skal du holde disse flere punkter i tankerne. Kontroller først, at Doppsko materialet er forenelige med montering og slanger du bruger det til. For det andet, at Doppsko bør stå de korrekte temperaturer, det vil blive udsat for og hvis du har brug at fastgøre og tag forbindelsen, Doppsko bør være i stand til at modstå flere afbrydelser uden at forvrænge. Endelig bør Doppsko af den korrekte diameter til at skabe en perfekt forsegling.

Lækage-fri kompression Fittings

Oprette en lækage-fri kompression passer kan synes tricky på første gang. For at lykkes første gang, skal du sikre, at rør eller rør du skal bruge Doppsko på er helt rene og har en glat overflade. Du skal holde Doppsko mens montering nødder i den korrekte position, når stramning. Også, altid bruge en ny Doppsko for jobbet, medmindre fabrikanten angiver du kan genbruge en gammel cap.

Installation af en Doppsko

Fjerne den gamle Doppsko med en Doppsko aftrækker, hvis nødvendigt. Rense røret og montering forbindelser at sikre en korrekt forsegling og sikre begge overflader har ingen ridser på dem. Placer Doppsko og møtrik over røret du opretter forbindelse. Placer røret mod montering i den korrekte position og spænd møtrikken med en flare skruenøgle, som du holder kroppen af montering med en anden skruenøgle.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com