Hvordan man dyrker vinstokke i en gryde

May 21

Vinstokke er hårdfør, let planter til at vokse både indendørs og udendørs. Selv om nogle grapevine planter er selv producerer, vil ikke mange producere frugt indendørs uden hjælp fra bier eller vind til bestøvning. Selv om de ikke producerer frugt, men kan deres grønne blade give dekorative baggrund i dit hjem. Voksende din vinstokke i en pot vil også tillade dig at vokse varmere klima druer i din værftet, hvilket gør det lettere at tage dem inde og beskytte dem for vinteren (selv om dette i sidste ende kan blive besværligt). Med nogle grundlæggende viden om, hvordan at dyrke vinstokke, kan du gøre dem blomstre i en gryde.

Instruktioner

•Tag 12 til 18 tommer stiklinger fra en etableret grapevine planten i det tidlige forår, gør et skrå snit på toppen og en flad klippe i bunden til identifikation. Tilskæring skal have mindst 3 eller 4 noder, som er hævelser i vin hvor bladene vedhæfte.

•Tag en gryde med dræning huller og fyld den med pottemuld. Vinstokke er ikke delvis til nogen bestemt type af jord. Plante stiklinger i jorden med den flade ende ned, forlader én node over jorden. Hold jorden fugtig i hele det første år, vækst, så rødderne kan etablere sig. Efter, at kan jorden tørre lidt mellem vandingerne.

•Sæt pot i fuld sol, i et vindue eller udenfor hvis frost datoer er gået. Dette er den eneste krævende krav for vinstokke.

•Tilvejebringelse et espalier støtte til anlæg som det begynder at vokse. Træne vin op af espalier, som det vokser så det kan forsørge sig selv, hvis den producerer frugt.

•Prune vine i den første vinter efter sin første hele år. Vælg den stærkeste skyde og skære alle andre på jorden. I efterfølgende sæsoner, beskære kun for at bevare vinstokkene.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com