Hvordan man laver størrelse Tags for et skab

May 21

Størrelse tags gøre søger tøj i et stormagasin en brise. Det giver kun mening at bruge disse tags i dit eget skab derhjemme. Størrelse tags er især nyttigt for nye forældre, der ofte modtager flere forskellige størrelser af babytøj på deres baby brusere. Køb størrelse tags er en mulighed, men skaber dem derhjemme er mere praktisk, for ikke at nævne mindre omkostningskrævende.

Instruktioner

•Klippe rektangler ud af skum ark, der måler 3 inches lang med 6 inches lang. Overvej at bruge pink skum ark for piger eller blå for drenge, selvom enhver farve vil gøre.

•Sæt en cirkel cutter i øverst i midten af hver skum ark og skære en cirkel. Skære en slids i højre side, der når ind i cirklen. Dette er, hvordan du vil glide størrelse tag på stangen i dit skab.

•Stick bogstaver og tal over cirklen til at identificere størrelsen. Den nemmeste måde at gøre dette er med bogstav og tal klistermærker. Du kan have én størrelse tag, der lyder "6 til 12 måneder" og en anden, der siger "2T." Det afhænger bare af, hvilken størrelse tøj du har i dit skab.

•Udskrive nogle tøj billeder eller multimedieklip til at bruge til at dekorere forsiden af størrelse tags. Din computer kan allerede komme med nogle billeder, men du kan også få gratis multimedieklip billeder online. Bruge billeder af bukser, trøjer, kjoler eller overalls.

•Glue billede på forsiden af størrelse-tag lige under kredsen. Vente på lim til at tørre, før du bruger i dit skab.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com