Online Flower Bed landskabspleje idéer

May 21

Online Flower Bed landskabspleje idéer

Et blomsterbed tilføjer et strejf af farve og duftstof til nogen del af værftet. Med den rigtige planlægning, kan blomsterbed installation koste meget lidt. Anslå omkostningerne ved blomsterbedet ved at finde i plantedækket, jord, gødning, blomstrende planter og frø. Planlægning af design er let ved hjælp af fotos, artikler, tips og landskabspleje værktøjer, der findes online.

Året rundt blomstrer

Samle baggrundsinformation om blomst havearbejde fra hjemmesider og artikler. En idé til dit blomsterbed er til liggende med mål at året rundt blomstrer. Ved valget af blomstrende planter, overveje hvordan kombinationen af planter supplerer andre landskabselementer i gården. En anden design overvejelse er, hvorvidt sengen vil omfatte blomster fra hver vækstsæson (dvs., forår, sommer og efteråret).

Find websteder, der tilbyder online beskrivelser af blomsterbed landskabsarkitektoniske idéer, der omfatter navnene på de blomster, du vil bruge i dit design. Følg med forskning for at sikre mindst én type af blomst blomstrer i hver sæson.

No-besvær Designs

Vælg design, der fjerne langsigtede vedligeholdelsesopgaver. For eksempel, giver en no-besvær design blomster til at udfylde plads i sengen over tid. Denne tilgang kræver planlægning hvor meget plads de modne blomster vil tage op. Når sengen er fyldt med blomster, vil ukrudt manglende sollys og være i stand til at vokse i sengen.

En anden idé, der tilbydes af bedre boliger og haver (BHG) er et flower bed plan, der kræver ingen grave. Begynde med en seng af bølgepap, tilføje et lag af avis og et par inches af kompost og installere blomstrende planter. Denne blomsterbed stiger kun lidt over plænen overflade. BHG anbefaler efterbehandling blomsterbed med en kant, som små, dekorative sten langs omkredsen.

Lanscaping værktøjer

Online landskabspleje værktøjer giver brugeren mulighed for at downloade et billede og teste blomsterbed landskabspleje ideer rundt i hjemmet. For eksempel tilbyder Showoff gratis adgang til sine Visualizer landskabspleje værktøj efter brugeren giver enkel registreringsoplysninger. De resultater, der vises i designværktøjet omfatter lister over lokale plante udbydere.

Du kan også downloade landskabspleje design software til din personlige computer. CNET giver et link til en gratis, begrænset prøveversion til 3D landskab for alle. Hvis du kan lide flower bed design lavet af softwaren, kan du vælge at købe programmet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com