Hvor meget vand skal løbe fra en Central klimaanlægget?

May 21

Hvor meget vand skal løbe fra en Central klimaanlægget?

Det vand, der løber fra en central klimaanlæg er kondensat, der er akkumuleret på de kølende spoler inden for enheden. Klimaanlæg arbejde for at køle luften ved at reducere indendørs lufttemperatur, men de reducerer også luftfugtighed eller mængden af vanddamp i luften. Dette tjener til at gøre temperaturen indendørs føle køligere og mere komfortable. Centrale air condition-enheder vil dræne mere eller mindre vand afhængigt af luftfugtigheden.

Kondens

Kondensvand akkumuleres i din klimaanlægget da enheden køler luften. Indendørs luft cirkulerer på tværs af bredbånd fyldt med koldt freon. Disse spoler ophobes kondens, ligesom en flaske koldt vand gør i et varmt rum. Vand så drypper i til en gryde, og afløb uden for hjemmet. Dette er et biprodukt af kølesystemet, og er ikke noget at være bekymret over.

Fugtighed

På dage hvor luftfugtigheden er højere, kan du bemærke en stigning i mængden af vand din air conditioner er dræning. Dette er helt normalt, og er en artefakt af øget uden for luftfugtigheden stiger den indendørs luftfugtighed og klimaanlægget fjerner mere vand fra luften. Der er ingen vand i aircondition-systemet, der kan utæt, så vand fra din centrale klimaanlæg er harmløse kondensat.

Fyldt afløbet Pan

Du skal holde øje med dit afløb til at sikre, at vand fortsætter med at strømme ud frit. Hvis du bemærker, at vand ikke har afdrypning over en periode på et par fugtige dage, kan det være tid til at tage et kig på din enhed og sikre, at panden ikke er tilstoppet. Gryde inden for den enhed, der samler dryppende kondensvand kan blive tilstoppet, hvis din air conditioner er kørt i en periode uden filter. Små mængder af snavs eller hår vil tilstoppe afløbet, og vandet vil sikkerhedskopiere. I de fleste moderne enheder flips dette en switch, dreje enheden slukket, men i ældre installationer det kan sikkerhedskopiere og overløb.

Groft skøn over beløb pr. dag

De fleste moderne air conditioners vil producere mellem 5 og 9 gallon per dag, varierende baseret på enhed ydeevne, temperaturindstilling og udendørs fugtighed. Stigende vand afløb fra dit klimaanlæg er ikke noget at være bekymret over. Et dramatisk fald i afløb uden et tilsvarende fald i udendørs fugtighed, men kan være tegn på et problem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com