Hvordan laver man kunstige træer

May 22

Hvis du har nogensinde gået til en blomster butik eller håndværk butik, ved du, hvor dyrt kunstige træer kan være. Der er imidlertid et billigt alternativ til at købe en kunstig tree - lav dit eget! Kunstige træer er nemme at lave og du kan tilpasse dem til at passe din individuelle indretning og præferencer. De også gøre store Tilføjelser til office eller forretningssted.

Instruktioner

•Gather dine materialer. Du kan bruge små træet lemmer fra din baghave eller købe stilke fra håndværk eller speciale butikker. Du vil også brug for sealer, hvis du bruger din egen træet lemmer eller andet, de vil tørre ud og blive meget skør. Du vil også brug for en stor stærk pulje, stilke af grønne områder, en boremaskine, kontakt cement og spray isolering.

•Rens og segl lemmer. Hvis du bruger din egen træet lemmer, rense dem ved afskrabning off alle løs bark. Du kan derefter sprøjte dem med sealer. De bedste typer af lemmer til at bruge er Birk eller ficus lemmer, fordi de ikke har meget bark til at rense ud.

•Tilføj vægt til puljen. Uden at tilføje vægt til bunden af potten, vil din kunstig træ være topstyret og vælter. Ært rock er ideel til at tilføje vægt, men du kan også bruge sten og andre tunge materialer, så længe de er små og passer inde i puljen. Vægten du tilføje bør være proportionalt med højden og størrelsen af træet, også.

•Spray puljen og indsætte lemmer. Før du lægger benene i puljen, dække indersiden med spray isolering. Som det vokser, kan du sætte lemmerne og placere dem de måde du kan lide dem. Hold lemmer stadig som spray isolering lukker sig omkring dem. Isoleringen vil holde dem på plads, når det hærder og indstiller. Hvis der er et mellemrum mellem lemmer og isolering, når det angiver, kan du spray nogle isolering i hul til at udfylde den.

•Drill huller i stilke. Dette er, hvor din kreativitet kommer i spil. Hvis du kan visualisere det, derefter begynde at bore huller hvor du tror, at grene ville se bedst. Sørg for at hullerne er lige stor nok til stængler af bladene og kontakt lim til at gå. Hvis hullerne er for lille, kan du bruge en hammer og søm for at udvide dem. Sørg også for du bore din huller i en nedadgående vinkel. Dette sikrer, at din grene har plads til arch og se naturlig. Også når boring din huller, Sørg for, at bore du dem tæt sammen så dit træ er flot og fuld. Bare sørg for de er ikke for tæt eller træ vil opdele. Også, når du kommer til toppen af din lemmer eller stilk, Sørg for at du bore et hul i midten øverst, så du kan sætte blade i toppen.

•Sæt stængler af grønne områder. Dyp hver ende af grenene i kontakt cement og derefter placere dem i hullet. Limen skal tørre nok i omkring 15 sekunder, så du kan holde det på plads, indtil det sætter. Når limen tørrer, afbryde enhver gobs, der er mærkbar. Når du har nået toppen af dine kunstige træ, placere en flok af lemmer i midten at lade dem bue nedad og udad. Dette vil fuldføre udseendet af træet, at gøre det synes mere naturligt.

•Dæk isolering. Træet ser ikke komplet, indtil du dække de grimme farve spray isolering. Du kan bruge spansk mos eller noget andet du tror ville se nice. Bare sørg for at bruge et klæbemiddel på isoleringen, så ivy eller moss ikke falder.

Tips & advarsler

  • For bedste resultater, arbejde din vej fra bunden til toppen. Forlade omkring 3 inches bare start fra toppen af puljen til din silke planter eller spansk mos.
  • Når du køber grøn bevoksning, prøv at vælge silke planter. Plastik dem ikke ser så rart, og tendens til at se falske.
  • Vær forsigtig med spray isolering. Det vil plette dit tøj og alt andet i kommer i kontakt med.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com