Har du fjerne gamle maling fra en Cement terrasse for at lægge fliser?

May 22

Har du fjerne gamle maling fra en Cement terrasse for at lægge fliser?

Medmindre du planlægger at tilføje mere maling eller en beskyttende sealer, skal du altid fjerne gamle maling fra beton, før du kan gøre noget med det, herunder farvning eller tilføje nye gulve, såsom flise. Maling vil forstyrre klæbemidler og andre forbindelser til flisebelægning. Bortset fra fjernelse af maling, der er andre præparater kræves før fliser cement terrassen.

Stripping malingen

Stripping malingen er ikke kun nødvendig for at installere flise men tillader dig at se nogen revner eller pletter i den beton, der skal løses. Når stripping malingen, skal du arbejde i små sektioner, om 3-af-3-fod kvadrater. Børste malingen tyndere på afsnittet, og lad det sidde i et par minutter; de faktiske ventetider varierer fra produkt til produkt. Skrabe malingen med en spartel og kassér den. Gentag indtil malingen er fjernet.

Rengøring beton

Uanset hvad du laver med beton, uanset om det lappe revner, farvning eller fastsætte nye gulve, du nødt til at arbejde med en ren overflade. Bortset fra rester rester fra malingen stripping proces, kan der være andre pletter og snavs på den beton, der kunne forstyrre de lime, der anvendes til at lægge fliser. En opløsning af 1 kop trinatriumphosphat og 4 gallons af vand kan bruges til at skrubbe cement og løfte fedt og olie pletter.

Fylde revner

Nu hvor din cement terrasse er ren og maling gratis, kan du se, hvis der er revner, chips eller andre mangler. Hvis du finder nogen, skal du lappe dem, før du kan fastlægge din flise. Nogle caulks og fyldstoffer er designet specielt til brug med Portland cement overflader, hver med sit eget sæt af retninger, herunder ansøgning og tørring instruktioner. Fyld i nogen revner eller chips med en filler ifølge producentens anvisninger.

Udjævning af overfladen

Du kan ikke lægge fliser på en ujævn overflade, så nu er det tid til at få en plan for at se om der er nogen lav steder i din cement gårdhave. Du kan endda se dem uden benytter plan. Hvis der er nogen lav steder eller ujævne områder på terrassen, købe en nivellering sammensatte. Selvnivellerende typer er tilgængelige som kan bare hældes og glattede over overfladen og vil udfylde nogen lave steder. Når dette er tørt, kan du endelig begynde at installere din flise.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com