Hvordan du planlægger og liggende en lille baggård med dæk

May 22

Hvordan du planlægger og liggende en lille baggård med dæk

Selv små baggårde kan omdannes til smukke rum med en bounty af planter, grøntsager, blomster, urter og selvfølgelig et dæk til et afslappende sted at sidde. Om landskabspleje en stor gård eller lille udendørs rum, udgangspunktet er altid den samme: en tegning. Altid skitse form af den plads, du har til rådighed og eksisterende strukturer, træer eller buske, der er allerede til stede. Vælg placeringen af dækket først, da dette vil tage op størstedelen af rummet.

Instruktioner

•Build dæk i det område, du har tildelt til den. Når der er kun en lille plads til rådighed, kan dæk dobbelt som en container haven, da der sandsynligvis vil blive begrænset plads til blomsterbede.

•Fyld gryder, containere, hængende kurve-- og alt andet du vælger--med de planter, du ønsker i din have. Herb gryder med basilikum, koriander, rosmarin og purløg ikke kun se smukke men er nyttig for. Store terrakottakrukker kan bruges til at plante citrustræer og placeret på forsiden af dæk som en "indgang". Ved at kombinere skønhed med bounty på denne måde, vil du maksimere diskplads i en lille baggård.

•Plant hængende kurve med afsluttende planter som petunias og vedbend, og hænge dem fra vægge eller polakker, der er placeret ved det pyntede område. Dette optimerer også pladsen ved at drage fordel af lodrette havearbejde. Herb kurve kan også hænges i øjenhøjde at maksimere pladsen.

•Grow grøntsager i din have, der producerer de mest mængden af afgrøde i det mindste beløb af plads. God afgrøder til at vokse er bønner, agurker, salat, spinat, grønkål og peber. Vegetabilske planter kan være lige så smuk som blomster, så giv op blomster til fordel for grøntsager i små baggårde.

•Grow en plante i hvert enkelt hjørne og revne af baghave at gøre det større. Selv skyggefulde områder, som modtager lille sollys kan plantes med Hostaer, bregner og brunnera.

Tips & advarsler

  • Du kan oprette forskellige områder i din værftet til forskellige formål. Omfatte nogle højbede, hvis du ønsker at dyrke deres egne grøntsager og krydderurter.
  • Hvis du har børn, kan du ønsker et plaster på plænen hvor de kan spille.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com