Sådan rydde op en gammel Inground Pool

May 23

Sådan rydde op en gammel Inground Pool

En ældre inground pool kan blive hjemsted for alger, bakterier, snavs og små klippestykker, der gør den ubrugelig til svømning. Rense en inground pool for at gendanne den til orden og sikre, at det er sundt for mennesker at svømme i. At holde en inground pool ren er vigtig for at sikre, at de mennesker, der bruger det ikke udsættes for nogen usunde stoffer i vandet. Ren ældre inground swimmingpooler regelmæssigt for at sikre, at de sidste mange år.

Instruktioner

•Køre den filtersystem på den gamle inground swimmingpool. Filtre medvirke til at fjerne organisk snavs som blade, døde bugs og kviste fra swimming pool vand. Køre filtersystem på høj under renseprocessen til at fjerne så meget snavs som muligt.

•Anvend en hulske net at supplere filtersystem. Fjerne store elementer, der kan tilstoppe filter, såsom grene eller klumper af blade. Bruge en netto skimmer dagligt at holde overfladen af puljen ren.

•Udskift filter del af den swimmingpool filtersystem hvis det er blevet snavset, tilstoppet eller fyldt med snavs og snavs fra poolen. En ren filter vil fælde mere snavs og hjælpe med at forhindre alger og bakterier i at vokse i vandet.

•Rengør ud filter fælde dagligt at fjerne elementer fra det, herunder døde insekter, blade og snavs.

•Sæt en pool vakuum til filtersystem og rense ud den gamle inground pool. Klumper af alger kan slå sig ned på bunden og siderne af poolen og forbliver i vandet, selv når filteret kører. Bruge pool vakuum til at suge op snavs fra bunden og siderne af poolen. Kør pool vakuum mindst en gang om ugen for at holde poolen ren.

•Tilføj klor til poolen. Bruge en pulje testkit til at bestemme de kemiske niveauer af vandet. Følg alle anvisninger på pulje testkit til at se, hvor meget klor er nødvendige for at holde vandet i den gamle inground pool sanitære. Kontrollere klor niveauer hver par dage og tilføje klor som nødvendigt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com