Hvordan du udskifter vandhanen håndtag på badekar

May 18

Hvordan du udskifter vandhanen håndtag på badekar

Badekar kun ser så god som den tud og håndtag, fordi disse dele du se jævnligt. Udsat for akkumulerede sediment, hårdt vand pletter og sæbe afskum, mister disse dele deres oprindelige glans over tid. Udskiftning af håndtag er en fantastisk måde at forbedre dit badekar ser uden megen bekostning. Håndtagene er tilgængelige fra VVS eller hjem forbedring butikker eller producenten som reservedele for de gamle.

Instruktioner

•Drej off din vand for at undgå enhver unødig spild eller udslip under reparation. For at gøre dette, finde indsugningsventilen for din primære vandlinjen, hvilket er normalt i nærheden af din vandvarmer, og drej det med uret til den lukkede position.

•Locate sætskruen eller monteringsskrue holder håndtaget til patronen stilken på håndtaget. Dette er normalt placeret i bunden af håndtaget; på en runde håndtag, er det placeret under fælles landbrugspolitik. Tage fælles landbrugspolitik og du vil se skruen. Løsne sekskantet hoved skruer med en unbrakonøgle og Phillips-head skruer med en stjerneskruetrækker.

•Lift håndtag op og væk fra bunden af karret eller væg, afhængigt af hvor de er placeret. Line op monteringshullerne i de nye håndtag med patronen stilken, så tryk på de nye håndtag i stilken.

•Sæt sætskruen i det nye håndtag monteringshul, tråd det på monteringshul og spænd med Allen skruenøgle eller skruetrækker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com