Min toilet vask gør en Gurgle støj i afløbet

May 23

Når vandet strømmer ned et toilet vask afløb, plejer det så lydløst og uden uheld. Et dræn, der producerer en høj klukkende lyd indikerer et problem. Denne lyd i røret er forårsaget af luftbobler kommer fra afløbet og ud til den nærmeste hul. Fanget tidligt, kan du løse problemet selv og spare på dyre reparationer senere.

Blokerede afløb

Et blokeret eller tilstoppede nedløbsrør i toilet vask er normalt den vigtigste årsag til klukkende. Snavs, fedt og andre partikler overholde vasken og dens afløbsrør, reducere evnen af vand til at flyde problemfrit ned i røret. Blokeringen sker ikke øjeblikkeligt, men gunk langs væggene i røret akkumuleres over en periode. Da luften ikke kan flyde omkring vandet, det bobler op gennem røret og klukker gennem vasken huller.

Reparere Blokerede afløb

Løsne træsko med en stemplet på afløbet. Fortsætter den klukkende lyd, løsne og fjerne drain pipe stykker. Indsætte et afløb slange i røret til at fjerne træsko i væggen. Inspicere rørene før du geninstallerer at sikre, at de ikke er blokeret. Alternativt, hæld et kemisk drain renere gennem røret til åbne tilstoppe. Følg etiket retninger for at undgå skade, når du bruger de abrasive kemikalier. For at forhindre, at vasken klukkende, undgå at hælde noget ned i afløbet, der forårsager blokeringer, såsom bidder af mad, hår, væv og fedt.

Blokerede udluftninger

Vent rør, der afslutter gennem taget på et hus indsamle nedfaldne blade, snavs eller snavs, der forhindrer, at strømmen af luft. Forbundet til de vigtigste afløb, tillader disse lodrette rør luft gennemstrømning, forhindre en vakuum. Når afgangen fra dette rør på taget er blokeret, skubber den luft, der ikke kan tvinges ud tilbage ind i afløbet, forårsager bobler. Bobler luft ud gennem vasken, forårsager en klukkende lyd på afløbet.

Reparere blokerede udluftninger

Reparere en tilstoppet aftræksrør er ikke så nemt som at reparere de vigtigste afløb. Rørene er så højt som huset, så det er vanskeligt at identificere den nøjagtige placering af blokeringen. Kig ned hvert rør med en lommelygte til at fastslå den nøjagtige placering af blokeringen, og trække sig ud af snavs med en lang værktøj eller løsne den med en højtryks slange vedhæftet fil. Søge professionel hjælp, hvis du undlader at finde kilden til blokeringen. Cap udluftningsanordning rør for at undgå problemer i fremtiden.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com