Boksen Indbindingsmargen værktøjer

May 23

Boksen Indbindingsmargen værktøjer

Boks tagrender er blandt de mest populære regn indsamling enheder findes på gamle boliger og kommercielle bygninger. For at sikre at din kasse tagrenden ikke lække når det regner, er lodning den bedste løsning.

Brand Pot

En brand pot er en tank af propan. Det har en brænder og en jern rack knyttet til sin top. Til at opvarme lodning jern, tur på brænderen og placere jern på rack. Temperaturen kan justeres. Når jern er opvarmet, kan du bruge dem til lodning og genopvarmning dem. når de begynder at afkøle. Mens genopvarmning, kan du reducere flamme for at spare brændstof og holde jern fra brændende.

Klemme

Klemmen er nyttigt mens lodning spidser, spidser og sømme i boksen Indbindingsmargen. Det holder begge sider af rendestenen stramt. C-type vice klemmer er udbredt brug af fagfolk på grund af deres stærke hold. Klemmer skal være lavet af metal, som plastik dem kan smelte på grund af varmen i loddekolbe.

Klip

Lodning en boks tagrende involverer en masse for ujævn nedskæringer. Klip bruges til at trimme dem så de er flade og selv. Et par af grøn-håndteres klip til venstre opskæring og rød-håndteres klip for højreskæring er ideelle til dette formål.

Punch

En punch er handy, når det bliver svært at lægge stykker metal korrekt. Det presser dem sammen. Du bør ikke presse dem for hårdt, eller de kan bule rendestenen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com