Hvordan du planlægger en hævet Bed Berry have

October 24

Hvordan du planlægger en hævet Bed Berry have

Plantning bær i en haven højbed er en god mulighed, hvis din værftet har dårlig kvalitet jord eller dræning problemer. Det første trin i planlægning af højbed er at beslutte, hvad bær til at plante og lære om vækst vaner af dine valg. At have disse oplysninger hjælper dig med at vælge et passende sted for den højbed og bestemme i sengen dimensioner.

Instruktioner

•Survey din haven område til at bestemme den bedste placering for opbygning af højbed. Sørg for området du vælger modtager fuld sollys for mindst otte timer om dagen, har nem adgang til vand og modtager tilstrækkelig luftcirkulation.

•Measure dimensioner af din have site og bestemme antallet af 4 af 8 fod rejst senge du ønsker at bygge til dyrkning af bær. Opbygge en separat seng for hver type af bær du planlægger at vokse og omfatter en 2-fods-dækkende korridor mellem hver seng, så du kan nemt få adgang til dem til vanding og pasning til bær.

•Calculate antallet af tømmer du skal købe for at opbygge sengene. En 4 af 8 fod seng kræver otte til 10 tømmer, afhængigt af dybden af hvert træ og den samlede højde på sengen. En typisk hævet bed garden er mindst 8 inches høj.

•Calculate mængden af leverancer, du bliver nødt til at samle hver rejst haven seng. Hver seng kræver nok landskabspleje stof til at dække 4 af 8 fod jordoverfladen; 4 til 6 tommer lange negle, som du vil pund i en vinkel til tømmer til at holde dem sammen; og seks metal stakes at bruge som jorden understøtter--to for langsiderne og en støtte for hver af de korte sider af sengen.

•Purchase nok ært grus til at dække bunden af hver hævet bed med en 2-tommer lag af rock til at forbedre dræning for webstedet. Sprede ært grus på bunden af de højbede før du tilføjer jord.

Kortindgangsdør et lokale landskabspleje selskab til at købe en jord blanding af tre dele god muldjord og en del økologisk kompost til at fylde hver hævet bed. Landskabspleje virksomheder tilbyder store mængder af jord, ofte til en lavere pris end poser til rådighed på haven forsyning butikker.

•Test jord pH efter at føje det til højbed at kontrollere det er den rigtige pH for typen af bær du er plantning. Blåbær foretrækker en sur jordbund med en pH-værdi 4.8 til 5.2, mens sukkerrør bær foretrækker en pH på 5,5 til 6,0. Jordbær vokser bedst i let sur jord af 6.0 til 6,8. Tilføje jorden rock svovl for at sænke pH eller kalksten at hæve pH, efter pakke instruktioner baseret på den eksisterende pH.

•Calculate antallet af berry planter, der vil passe ind i hver opvokset have. Indstille sukkerrør-type frugtplanter 18 inches fra hinanden med et 2-fods mellemrum mellem rækkerne. Blåbær kræver en 4-fods mellemrum mellem hver busk. Jordbær vokser bedst med 12 til 18 inches mellem planterne.

•Purchase berry planter efter bygning senge og plante dem i jorden straks for de bedste resultater. Grave plantning huller, der er den samme dybde og lidt bredere end rodklumpen. Jordbær kræver, at kronen sidder på jorden for vækst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com