Problemer med Træporte

May 23

En velkonstrueret plankeværk kan vare dig 10-20 år, ifølge firmaet Hoover hegnet. Men uanset hvor holdbar hegnet er som helhed, porten er altid den første komponent mislykkes, advarer plankeværk producent. Fra landbruget gårde til residential haver, Træporte kommer i mange forskellige stilarter og størrelser, men de generelt oplever de samme problemer.

Sagging

Indgangen til et plankeværk kan hænge over tid, får det til at skrabe jorden. Forkert støtte til gate indlæg eller forkert konstruktion af porten forårsager normalt sagging efter renovering hovedkvarter. Åbne og lukke porten sætter ekstra stress på hængslerne, forårsager dem til at trække gennem skoven, siger Hoover hegnet. Størrelsen af porten er en faktor – jo større gate, mere stress døren bliver sat på porten indlæg. Ifølge renovering hovedkvarter, kan en 4 x 4 gate post bære vægten af mest bolig træ porte. Placere gate post i jorden korrekt vil også forhindre sagging. Korrekt indsætte gate stillinger omfatter indsættelse dem mindst 3 fod i jorden. Også, føje beton til hul hjælper. Omgivet af beton, er stillingen mindre tilbøjelige til at pivotere i hullet. Derudover giver sidestøtte til den øverste del eller tilføje en arbor ovenstående porten hjælper holde indlæg på begge sider af porten lige afstand fra hinanden, hvilket reducerer sagging.

Skadedyr og henfald

Henfald fra overdreven fugt samt skader fra træ-ødelægge skadedyr kan føre til sammenbrud eller vridning af et træ gate. Træ er "bløde", ifølge Hoover hegnet, så bolte i hængsler til at flytte og porten til warp. Derudover skaber indsamling af vand mod ubehandlet træ gunstige betingelser som svampe kan fodre, fører til forfald og svækkelse af den træ gate. Nogle træsorter, som cedertræ, modstå forfald, men er meget bløde, forårsager bolte til at løsne, siger Hoover hegnet. Et eksempel på parasitter, der kan føre til træ henfald er underjordiske termitter, der trives i de samme betingelser som svampe og få eksponering til Træporte, fordi de har direkte kontakt med jorden. Reducere risikoen for træ ødelægge skadedyr på dit hegn ved at minimere mængden af vand og jord, der røre hegnet og behandling af træ direkte med en beskyttende kemiske såsom dinatrium octaborate tetrahydrat.

Sikkerhedsspørgsmål

Træporte kan være tung, især for små børn. Et plankeværk uden tilstrækkelig plads på begge sider kan oprette knivspids punkter, der kan fælde et barns finger og forårsage alvorlig skade, siger Hoover hegnet. Derudover siger blæsevejr kan oprette en stak eller modstand, der gør åbne en træport svært, hvis der ikke er nok rum mellem vagtposter tillade vind gennemstrømning, den indhegne produktionsvirksomhed.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com