Sorter af Fern planter

May 23

Bregner er usædvanlig fleksibel planter, der er fremragende muligheder for grænsen beplantninger eller jorden dækker. Disse planter, som kommer i mange sorter, der også ofte dyrkes som hængende planter. Fordi mange sorter vokser godt i skygge, kan de vokse på steder hvor du ikke kan placere andre planter, der har brug for mere skygge. Nogle sorter har delikate teksturer, hvilket gør en attraktiv kontrast med planter, der har bred løv. De fleste bregner vokser langsomt, tager flere år at få deres voksne størrelse.

Holly bregne

Holly bregne (Cyrtomium falcatum) er et lækkeri bregne, som er opkaldt efter dens holly-lignende konsistens. Denne bregne vokser op til 2 til 3 fod høj og 3 til 4 fod bred. Som en lav vedligeholdelse plante, kan den tåle nogle tørke og varme. Holly bregner gøre godt i blandet senge impatiens, hostas, stauder og andre bregner. De langsomt voksende bregner, men bevare en konsistent vækstmønster.

Perle bregne

Perle bregner (Onoclea sensibilis), også kaldet følsomme bregner, har lys grønne blade, der bliver gul eller rødlig-brun i efteråret. Deres anden fælles navn kommer fra det faktum, at de er følsomme for frost. Perle bregner har frugtbare blade, som er forsynet med sori--klynger af sporer--der fortsat gennem vinteren. Disse bregner vokser hurtigt og skal kontrolleres i små senge. De har brug for fugtig jord.

Struds bregne

Struds bregne (Strudsvinge struthiopteris) er en stor vase-formet løvfældende plante, der ligner strudse faner. Selv om denne bregne kan vokse op til 4 til 6 fod høj i naturen, bemærker det typisk ikke vokse så høj i haven senge, Clemson University forlængelse. De vokser i enten sol skygge. Fordi de har brug for fugtig jord, især når beliggende på solrige steder, er struds bregner gode planter til våde steder. Formering er af kant division.

Royal bregne

Royal bregner (Osmunda regalis) er store bregner fundet voksende i sumpe, fugtige skove og selv lejlighedsvis på våde klipper. Deres frugtbare blade ligner tyk klynger af sporehuse. Royal fern udmærker sig ved sine blade, som er skåret to gange og bærer store småblade. Denne bregne, som bør konsekvent fugt, gør som regel bedst i lidt surt vand eller jord. Det har spiselige fiddleheads.

Sydlige træ bregne

Sydlige træ bregner ((Dryopteris nomalis) er almindelige planter, som landskaber set vokser i syd. De har lange, lys grøn og buede blade, der kan lysne mørke steder. Disse bregner vokser langs damp banker og sumpe, at nå op til 3 til 4 fod høje. De har brug for ekstra vand i tørre vejr. Deres jordstængler kan spredes hurtigt og fylder et område hurtigt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com