Sådan holder en kælder varm om vinteren

May 23

Sådan holder en kælder varm om vinteren

For at holde en kælder varm, skal du tilføje et par faciliteter til det. Ved at tilføje isolering, tæppe og sealing revner i kældervægge og gulv, vil du hjælpe winterize det og give passende opvarmning til indersiden. Dette vil gøre det lettere at bære de barske vintermåneder.

Instruktioner

•Undersøg kælderen. Lav en liste og tage en walk-through at se, hvad der skal forbedres. Check for isolering, revner eller huller. Inspektion af kælderen vil give dig en handlingsplan til at følge og vise dig hvad du skal tilføje eller forbedre for at gøre det varmere om vinteren.

•Begin med tilføje isolering og forsegling huller. Isolering giver vægge tykkelse til at forsegle temperaturen i rummet og forhindre fugt. Da kælderen kunne forbliver den mindst benyttede område i et hjem, kan det ikke have tilstrækkelig isolering. Lowes.com og Energysavers.gov hjemmesiderne har tips og forslag til den rigtige type af isolering, hvor meget og hvor du vil placere det.

•Seal huller og revner. Hvert værelse har et par revner i vægge og lofter, omkring Vinduer eller døre. Dette giver mulighed for udeluft ind, så du ønsker at forsegle dem med weatherized stripning eller caulk. Lowes.com og Energystar.gov giver dig detaljerede oplysninger til at guide dig i winterizing din kælder.

•Sæt tæppe eller tæpper på gulvet. Typisk, en kælder har hårdttræ eller cementeret gulve. Kan du overveje at placere tæppe på toppen af det at give gulv varme. Hvis det har trægulve, kunne du tilføje tæpper i hele kælderetage. Plus, vil det føles godt at dine fødder.

•Brug varmeapparater. Hvis du foretrækker ikke at tilføje ventilationskanaler til central varme i kælderen, kan du vælge at bruge plads eller baseboard varmeapparater. Baseboard opvarmningsanlægget vil køre langs baseboard af gulvet for at give varme. Når du gør det varmere, kan du gøre det til et legerum, kontor eller måske et ekstra soveværelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com