Hvordan man vælger et firma til at reparere din House Foundation

May 24

Hvordan man vælger et firma til at reparere din House Foundation

At finde ud af, at dit hus foundation har brug for reparation kan være meget stressende. Generelt foundation reparationer tendens til at være kompliceret og dyrt, og de næsten altid kræve, at arbejdet være udført af et kvalificeret house foundation reparation selskab. Men ikke du bare leje det første selskab, du finder på de gule sider. Dette kan efterlade dig med en kæmpe hovedpine og tilføjet udgifter. I stedet, tage din tid til at vælge en firma den rigtige måde.

Instruktioner

Kortindgangsdør dine stats regering for en liste af licenserede house foundation reparation virksomheder i dit område. Noter alle virksomheder, der er blevet anbefalet af venner, naboer eller familiemedlemmer.

•Scroll via webstedet for hver af instituttets reparation selskaber på listen. Tjek før og efter billeder af projekter og gennemgå virksomhedens tilbudte tjenester. Brug de oplysninger, du finder til at hjælpe dig indsnævre dit valg.

•Sørg for at sikre de reparationsmetoder, der anvendes af de selskaber, du overvejer inspiceres af den nonprofit organisation International kode Rådets vurdering Services. ICC-ES godkendelse angiver, at alle bygning praksis af virksomheden er helt op til kode.

•Spørg hver virksomhed du overvejer for at komme ud at inspicere din foundation og give et estimat for arbejde. Inspektionen bør være gratis og skal tage mindst to timer.

•Find ud af mere om de garantier, der tilbydes af hvert selskab. En garanti for foundation reparationer er afgørende, og jo længere garanti, jo bedre. Materialer og byggemetoder skal begge være dækket af garantien.

•Være opmærksomhed til delsætningen dybde i estimatet du er fastsat. Delsætningen dybde, at en ekstra afgift vil blive tilføjet, hvis virksomheden har brug at gå under en vis dybde til at reparere din foundation. Ellers, selskabet ville ikke overskud. En virksomhed, der ikke har en dybde-delsætning kan ikke tilstrækkeligt reparere din foundation.

•Evaluate alle de oplysninger, du har indsamlet for at vælge et selskab. Gå med den billigste selskab kan være fristende, men det bør ikke være den eneste afgørende faktor. Overvej din hele oplevelse med hvert firma for at hjælpe dig med at vælge en.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com