Voksende Seedless druer på min baggård hegn

May 24

Voksende Seedless druer på min baggård hegn

Uden kerner druer er en velkommen tilføjelse til hjemmet haver, fordi de kan spises friske eller lavet til saft, vin og gelé. Det første skridt i egen produktion er at kontakte lokale forlængelse office til at finde ud af, hvilke sorter lykkes i dit micro-klima. I North Carolina udføre klase druer godt i bjergrige og Piemonte områder, men ikke i kystzonerne. I nordøst brug druer nogle evnen til at modstå kolde vintre. Kulde-hårdfør uden kerner sorter som Canadice, Concord uden kerner og Glenora er populære.

Voksende præferencer

Druerne vokser godt i solrige områder og i veldrænet jord. De er ikke særlig om kvaliteten af jorden. Jord, der er alt for rige producerer for meget vin materiale og formindsket frugt kvalitet. En jord pH på 5,5 til 6,5 anbefales af gartnere på Ohio State University hjemmeside. Druer værdsætter luftbevægelse, hvilket er grunden til de er ofte dyrkes på skråningerne og gård terrasser. Undgå beplantning dem i lav områder, der er tilbøjelige til tidlig frost. Druer kan gøre godt med en hegnet støtte, hvis de har plads til god luftcirkulation og nok sollys. Plantning seks vinstokke bør være nok til at brødføde en gennemsnitsfamilie.

Plantning

Druerne er plantet i det tidlige forår eller sent falder. Vælg et år gamle vine, der har kraftige vækst. Trim ikke rødderne, medmindre de er beskadiget. Drue rødder spredt sig til en plads af flere fødder i de første to år. Indtil eller spade jorden, og plante vinstokke, giver masser af plads til rodvækst. Plante vin på den samme dybde, eller lidt dybere, end den var på planteskolen. Tamp ned i jorden, og vand til vin, hvis jorden er tør. Udvidelse specialist E. B. Poling skriver i North Carolina Extension Service det er fint at beskæring vin tilbage til en stilk med to eller tre knopper.

Oprettelse af planter

Det tager tre år for en drue plante til at blive etableret. Vinstokke er uddannet ved beskæring, og binde Stokke til en støtte. Træne vinstokke at vokse ved siden af et hegn ved at binde Stokke til en ledning over krop og arme af anlægget, i en oprejst position. Nogle avlere tillade de frugtbærende skud til at hænge ned (eller hænge) fra ledningerne. Der er flere metoder til uddannelse druer, herunder en lateral metode, der giver mulighed for Stokke til at udvikle sig fra stammen i en lateral position. Denne metode kaldes en cordon uddannelsesmetode.

Hjem voksende sorter

Gartnere anbefaler på Ohio State Universitys hjemmeside indkøb anbefale flere uden kerner sorter til dyrkning af hjem. Tillid er en rød tabel drue, der er sød og hårdføre. Niagara er en sen-sæson hvid drue, der gør lækker juice og vin. Canadice er en sød, højtydende og tidlige sæson røde tabel drue, der har højt sukkerindhold. Catawba er en sen-sæson rød drue, som primært dyrkes til fremstilling af vin.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com