Sådan dække en Loveseat med et ark

May 21

Sådan dække en Loveseat med et ark

Gamle loveseats er ofte langt mere komfortabel end de er æstetisk tiltalende. Falmede, slidte eller rippet polstring kan gøre en engang så smukke stykke af møbler ser sjuskede og grim. Dækker stykke med en dekorative plader kan forbedre udseendet væsentligt. Endnu en ny loveseat kan dækkes på samme måde at holde den beskyttet fra pet pletter, snavs, og mad eller drikke udslip. Vælg en ark, fremstillet af holdbart og smudsafvisende klud for de bedste resultater.

Instruktioner

•Flyt loveseat til midten af rummet, så du kan frit bevæge sig rundt om den. Drapere arket over det, så det hænger jævnt. Guffe i arket rundt om kanterne og bagsiden af puder.

•Sæt knappen stifter for at holde arket på plads. Start med området omkring puder, at nå ind i hullet mellem loveseat og puder og skrue benene i som stramt som muligt. Tillade lige nok give så sidder på loveseat er muligt uden at forårsage ark til rip eller pinkoder til pop ud. Fold og arrangere ark over armene pænt og vedhæfte pins på siden af loveseat.

•PIN ark på bagsiden af loveseat, igen tillade nok give så folk kan sidde uden løs benene eller ripping arket. Kigge efter andre steder hvor arket bølgende eller løs og skubbe flere stifter i disse steder. Når arket er stramt monteret, flytte loveseat tilbage til den oprindelige position. Sidde på loveseat og prøve det af. Foretag de nødvendige justeringer.

Tips & advarsler

  • Bruge et ark af stof, der er designet til udendørs brug til at give den bedste beskyttelse.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com