Sådan landskab en flerårig værftet med blomster og buske på et Budget

May 25

Plantning af flerårige blomsterbede for at forbedre din værftet og hjem kan opnås uden en landscaper, som skærer en ofte dyre udgift fra dit havearbejde budget. Ved at sigte dit fokus på attraktive planter, at både blomstre i din US Department of Agriculture hårdførhed zone og falder på den lave ende af prisskalaen, kan du skære en anden luns ud af udgifterne til landskabspleje din værftet. Når din staudebede er plantet, vil der være meget lidt at gøre men befrugte en gang om måneden i sommeren.

Instruktioner

• Udvikle en plan for hvad du ønsker værftet til at ligne når gjort. Arbejde med en lille område eller flower bed ad gangen, ved hjælp af en haveslange til at designe figuren. Overveje hvilket materiale, du gerne vil opdele blomsterbed fra resten af plænen. Denne rumdeler kan være mursten eller rullet kant. Korte stakitter er attraktivt for en sæson, men de slides hurtigt og anbefales ikke til langsigtet appel.

•Sæt grænsen efter anvisningerne på det materiale, du har valgt og derefter fjerne alle ukrudt og græs inde området plantning ved hjælp af en hakke eller skovl. Dette er vigtigt, fordi hvis du ikke fjerner græsset, det bliver et langsigtet problem for blomsterbedet.

•Indstil hvad flerårige planter til at købe og dyrke, baseret på din USDA hårdførhed zone og budgetmæssige kvoter. Planlæg at plante mindre planter end du tror, du har brug for, både at reducere overvældende pleje krav senere og tillade dig at vælge og plante andre stauder i de senere år, afhængigt af dine indstillinger og dit budget.

Forpakket planter billige, eller handel hvis du kan. Kontrollere, om havearbejde centre eller Planteskoler i dit område har en halv pris hylde. Mange planter er tilgængelige fra garage salg, handel med venner, eller halv pris hylder.

Dyrknings jorden og sollys behov af hver staude du indkøbt. Ændre jord i zonen plantning, efter behov, og planlægger at plante hver staude i et solrigt eller skyggefuldt område som dets voksende anbefalinger tillader.

•Plant store buske eller træer første, efter plantning henstillinger for hver art. Følg de større planter med plantning af blomsterløg.

•Man for stauder så snart de er plantet. Vand din blomsterbed hver dag for omkring en uge at lade planterne blive startet. Når planterne rodfæste, ikke vande dem hver dag, men vandet når jorden er tør. Holde din finger eller en pind i jorden omkring planten til at kontrollere.

Tips & advarsler

  • Tag en pause, før du starter den næste blomsterbed eller landskabspleje opgave. Du ønsker at holde op din entusiasme for projektet, og forsøger at gøre alt for meget på et tidspunkt vil gøre det nedslående.
  • Hold øje med sprinklere, gasledninger, underjordiske elektriske ledninger, kloak eller vand linjer hvis du graver dybt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com