Hvordan at forsegle huller i et hus fundament til at holde mus

May 25

Hvordan at forsegle huller i et hus fundament til at holde mus

Den bedste måde at slippe af mus i dit hjem er at fjerne indgangspunkter ind i huset. Et af de områder, mange mennesker forsømmer er house foundation. Mus vil komme gennem huller så små som 1/2 tommer i diameter. Hvis en mus får sit hoved gennem, vil kroppen følge. Den bedste måde at forsegle huller i et hus fundament til at holde mus er at identificere alle hullerne først. Når du ved, hvor hullerne er, afhænger forsegling dem af størrelsen af hullet.

Instruktioner

•Ansigt i din krybekælder med en kasse af tandstikkere eller træ kampe og lede efter huller på hver foundation væg. Overalt, hvor sollyset skinner igennem er en potentiel løsning for mus. Indsæt en match eller tandstikker i små huller, så enden af staven fremspringende udenfor.

•Fyld i huller og revner er mindre end 1/4 tommer med silikone caulk og en fugepistol udefra. Gå rundt om fundamentet, at finde dine kampe eller tandstikkere. Trække pinden ud af hullet før caulking.

•Klippe 6 kvadrat inches af hardware klud med et par af tin snips til huller mellem 1/4 og 1/2 tommer i omkreds. Stuff hardware klud i hullet, så det er under overfladen af instituttet. Dække hardware klud og hul med caulk. Undgå at bruge standard ståluld da det ruster og forværres over tid.

•Measure huller større end en ½ tomme med et målebånd. Skær kvadraterne af hardware klud 2 inches bredere end hullet med tin snips.

•Hold hardware klud flad over hullet og lakere kluden cement patch med en spartel. Dække klud og hul med cement patch, gulvafslibning patch med en spartel.

Tips & advarsler

  • Færdigblandede cement patch og hardware klud er tilgængelige på hjem forbedring Centre.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com