Hvordan du forbereder et stykke Elm træ til at gøre en tabel

October 24

Hvordan du forbereder et stykke Elm træ til at gøre en tabel

Køb groft elm tømmer fra saw møllen for at gøre en tabel vil spare dig tid og penge. Ved fræsning tømmer dig selv du sparer en masse penge. Prisforskellen mellem ru og færdige tømmer kan nemt være $4 til $5 en board fod, baseret på 2010 priser. Du kan også mill tømmer i den tykkelse du ønsker uden at skulle lim og klemme brædder sammen at gøre tykke plader til ben og fødder.

Instruktioner

•Sæt en lige kant på den brede side af uslebne elm bestyrelsen. Justere lige kanten på den rå tømmer til at angive en linje, der vil give dig en lige kant i bestyrelsen. Brug en sort markør til at markere linjen for snittet. Hvis ru elm bestyrelsen er bredere end din jointer, skal du identificere en anden linje parallel til den første linje, der er 1/2 tommer smallere end din jointer kapacitet.

•Klippe linje med en båndsav. Følg linjen så tæt som du kan, når skære ru elm board. Dette gør det meget hurtigere at blandede en lige kant i bestyrelsen.

•Sæt bestyrelsen på jointer med den brede side mod sengen af jointer. Skub denne bestyrelse gennem jointer med tryk puder, indtil du har en overflade, der er for det meste overflade og flade. Brug høvl til at gøre den overflade flade på denne side. Markere den overflade side af brættet med en pil, der viser den retning, hvor du kørte bestyrelsen gennem jointer. Køre bestyrelsen i samme retning for hver passere gennem en tykkelseshøvl. Brug en blyant til at markere den ende side.

•Køre den den modsatte side gennem høvl tager ikke mere end 1/8 tomme en pass af materiale ud. Fortsætte høvling denne side, indtil du har en helt flad overflade, der er tykkelsen kræves til dit projekt.

•Face fælles én side af tømmer på den smalle side. Tryk på den brede side af elm bestyrelsen mod hegnet og ned mod jointer bed. Køre bestyrelsen gennem jointer som dette, indtil du har et firkantet, flad kant.

•Indstil bredden af bestyrelsen ønskede på bordet så hegnet og sikre hegnet i position. Sted den side, du bare ende mod bordet så hegnet. Kør dette gennem tabellen så til slut forberede tabellen elm træ.

•Sæt bestyrelsen på gering så og skære et punkt på 90 grader.

•Measure længden af brættet behov og mærke det på brættet. Brug et målebånd til dette. Skære bord på denne mark ved hjælp af gering sav. Du har nu en S4S bord skåret og klar til at blive fræset ind i en elm tabel.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsbriller, når du bruger el-værktøj.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com